Noutăți și comunicate

Space Needle vor deschide concertul Black Label Society

12 mai 2015
Space Needle vor deschide concertul Black Label Society
Pe 27 Iulie 2015, la Arenele Romane, inainte de legendarul Zakk Wylde si a sa iconica formatie Black Label Society ne facem incalzirea cu o trupa reprezentativa pe scena alternative/grunge romaneasca - Space Needle.

Povestea trupei a început cu Alex Purje, o chitară acustică și multe povești ce așteptau să fie cântate. Următorul capitol i-a adus în peisaj pe Nicolae Aramă la chitară, pe Călina-Maria Curticăpean la bas și pe Ati de Chile la tobe, care împărtășeau aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru grunge. Totul s-a legat natural și așa a apărut primul album Space Needle, lansat în 2014. Una dintre piesele lor - „White cow”, o putem auzi deja pe pe coloana sonoră a unei producții americane „Fright Night 2: New Blood”, o comedie cu vampiri, în regia lui Eduardo Rodriguez.

In vara anului 2015, Black Label Society revin la Bucuresti in forta, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia sa se bucure de experienta live a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane si va arunca pletele in aer.

Trupa legendară de heavy metal care scrie în continuare istorie cu soundul lor inconfundabil va lua cu asalt Arenele Romane din București, pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atât cu piesele care i-au consacrat precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River cât și cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Dupa ce prima categorie de bilete la pret promotional s-a epuizat, au mai ramas foarte putine la pretul de 126 de lei, urmand ca pretul standard sa fie 156 de lei iar in ziua evenimentului, biletele se vor putea achizitiona la pretul de 176 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si magazinele partenere.

Evenimentul Black Label Society la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

https://www.youtube.com/watch?v=ywboJz-ClGE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top