Noutăți și comunicate

Soulrage, 9.7 Richter, Rising Feud, The Eyes Have It la Private Underground Support in Private Hell

1 Februarie 2013
Soulrage, 9.7 Richter, Rising Feud, The Eyes Have It la Private Underground Support in Private Hell

Vineri, 1 februarie 2013, sunteti invitati de la ora 19:00 la aniversarea a un an de existenta Private Hell Club. Cu aceasta ocazie se inaugureaza o serie de concerte cu intrare libera destinate descoperirii de trupe noi. Formatul este foarte simplu: se iau 2-3 trupe noi se adauga o trupa consacrata si public entuziast ascultator de metal si se obtine o reteta ce va fi pe gustul tuturor.

Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.
http://www.privatehell.ro

Trupele interesate sa participe la asemenea evenimente pot gasi detalii de contact la http://www.facebook.com/events/102777366568334.Prima editie va aduce pe aceeasi scena THE EYES HAVE IT, RISING FEUD, 9.7 RICHTER si SOULRAGE (ex SILVER BULLET).


THE EYES HAVE IT (Alternative / Post-Hardcore / Metalcore)
 
Members: Adi Badi - Vocals, Matei Tașcă - Guitar/Vocals, Radu Cănănău-Voiță - Bass Guitar, Alex Simion - Drums, Dan Niculescu - Guitar/Vocals
The Eyes Have It is an Alternative Rock band with Metalcore, Post-Hardcore, and Nu Metal influences. The music is a combination between aggressive and melodic parts, with strong riffs and choruses, and personal lyrics.
http://www.facebook.com/tehi.band


RISING FEUD (Heavy Metal )

Rising Feud abordeaza stilul Heavy Metal si a luat nastere in anul 2009. Dupa multe schimbari de componenta s-a ajuns la o formula stabila in vara anului 2012. De atunci trupa a sustinut un singur concert, in Club Fabrica pe 19.12.2012. Setlistul trupei cuprinde momentan 12 piese dintre care 6 compozitii proprii si 6 coveruri.
Rising Feud are urmatorii membrii in componenta sa: Andrei Carleciuc la tobe, Alexandru Eremia la bass, Valentin Bala la chitara, Adrian Serb la chitara, Tudor Susanu la voce.
Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud
Inregistrare concert Fabrica: http://www.youtube.com/watch?v=CgH4y4uTUh8


9.7 RICHTER (Heavy metal - thrash / power metal infliuences)

Cosmin Aioniță - voce
Adrian Rus - chitară
Lucian Gruia- chitară
Marius Caliman - bas
Adrian Mihai - tobe
http://www.97richter.com


SOULRAGE

Concertul va fi urmat de un afterparty si anume editia aniversara FRIDAY NIGHT ROCKS cu Bodo pe post de "butoane master"
Partener logistic: GREEN SOUND TEAM
Soulrage, 9.7 Richter, Rising Feud, The Eyes Have It la Private Underground Support in Private Hell Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.