Noutăți și comunicate

Slash warm-up party in Hard Rock Cafe

17 ianuarie 2013
Slash warm-up party in Hard Rock Cafe
Joi, 17 ianuarie 2013, incepand cu ora 20:00, va invitam sa va incalziti vocile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators.

Formatiile FreeStay, Pseudonoise si C.O.D. vor intretine atmosfera si va vor introduce in spiritul concertului, interpretand si piese ale celebrului chitarist american. Mai mult decat atat, cei care si-au achizitionat bilete la concertul lui Slash din 5 februarie 2013 vor putea participa la tombola care ofera ca premiu un autograf ORIGINAL al artistului.

FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei, care a revenit in atentia publicului dupa succesul din 2000 cu trupa AMICI si dupa 6 ani de activitate in trupa MARFAR. Florin, alaturi de colegii sai Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilies, Mihai Toganel si Vladimir Grafu aduc o noua doza de prospetime pe scena romaneasca.

Pseudonoise este o trupa de alternative rock din Bucuresti care are in repertoriu, in mare parte, coveruri celebre si este compusa din: Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea si Sam.

C.O.D. este o trupa fondata in 2003 in Targoviste si abordeaza genul post-grunge cu diverse influente. C.O.D. inseamna Stanciu Dragos, Matei Alex, Stoicescu Liviu si Irimia Vlad.

Biletele pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe, in ziua evenimentului, la pretul de 50 de lei (cu loc la masa) si 25 de lei (in picioare). Pentru detinatorii de bilet la concertul SLASH, intrarea este GRATUITA, iar categoriile I, II si VIP vor avea locuri la masa. Pentru rezervari, va rugam sa sunati la nr. 021 206 6261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top