Noutăți și comunicate

Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators: Categoria VIP epuizata!

10 Ianuarie 2013
Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators: Categoria VIP epuizata!
Cel mai așteptat eveniment rock al anului, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators se apropie, pe zi ce trece.

Astfel, capacitatea Sălii Palatului va deveni în curând insuficientă pentru fanii chitaristului american. Categoria de bilete VIP este deja EPUIZATÄ‚, iar concertul se anunță a fi, pe lângă extraordinar, și sold-out.

Slash vine pentru prima dată în România, într-un spectacol exploziv, ce va împrăștia energie rock'n'roll în spațiul bucureștean. Aflat în turneu de promovare a celui mai nou material,  "Apocalyptic Love", considerat a fi revelația anului 2012 în materie de rock, Slash va încânta publicul și cu piese din repertoriul legendarei formații Guns N' Roses, precum și din repertoriul altor proiecte artistice proprii, precum Slash's Snakepit sau Velvet Revolver.

Și Slash nu vine singur, ci însoțit de unul dintre cei mai buni soliști vocali ai momentului,  Myles Kennedy, iar băieții de la The Conspirators vor întregi o formulă de mare succes, care va lăsa in inimile spectatorilor un show memorabil.

Așadar, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, live la Sala Palatului, este un eveniment unic ce nu trebuie ratat. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 260, 220, 160 și 100 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.
Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators: Categoria VIP epuizata! Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.