Noutăți și comunicate

Sinfold si Decease vor canta alaturi de Skeletonwitch la Cluj Napoca

5 mai 2015
Sinfold si Decease vor canta alaturi de Skeletonwitch la Cluj Napoca
Sinfold si Decease vor canta alaturi de Skeletonwitch la Cluj Napoca
SKELETONWITCH (SUA) revin in Europa in cadrul turneului "Hell's Has Arrived Over Europe", turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv.

In cadrul acestui turneu trupa continua promovarea ultimului album de studio "Serpents Unleashed", lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.

Pentru concertul de la Cluj Napoca alaturi de Skeletonwitch pe scena Flying Circus Pub vor urca Sinfold si Decease.

Sinfold este o formatie de melodic death metal din Cluj-Napoca. In anul 2012 a aparut primul lor material discografic (The Undying Kind EP), iar in prezent acestia pregatesc lansarea primului album (Empty Reflections), eveniment ce va avea loc in data de 30 mai.

Formatia a sustinut numeroase concerte alaturi de trupe cunoscute ale undergroundului romanesc, dar si impreuna cu nume importante pe plan international precum Master sau Sado Sathanas.

Trupa clujeana de Thrash/Death Metal Decease i-a nastere in anul 2011 la initiativa chitaristului Radu Vulpe si a tobosarului George Alb. Cateva luni mai tarziu trupa il coopteaza pe fratele lui Radu, Catalin Vulpe in postura de basist.

In august 2013 se alatura turneului european "At The Gate Of Sethu Part II" al legendarei trupe de death metal Nile sustinand 6 concerte prin tari precum Polonia, Austria, Ungaria și Cehia, impartind scena cu trupe precum Vader, Hate, Ex Deo, Svart Crown, Trauma si Black Therapy.

Decease au la activ 2 materiale de studio: "Exhort To Obliterate" lansat in 2013, respectiv "Age Of The Covenant", album lansat in 2014, ambele fiind lansate de catre Hatework Records/Asociatia Culturala Manifest.

Biletele pentru concertul de la Cluj Napoca sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in Flying Circus Pub la pretul de 25 lei.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top