Noutăți și comunicate

Show special White Walls in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2017

29 mai 2017
Show special White Walls in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2017
Fiecare editie de Rockstadt Extreme Fest s-a bucurat de un show special venit din partea unei trupe romanesti. Fie ca e vorba de filmarea unui DVD, un set aniversar sau slot-ul de co-headliner al festivalului, festivalul de la Rasnov s-a bucurat anual de o astfel de ocazie speciala.

In 2017 Rockstadt Extreme Fest are bucuria si onoarea de a gazdui un show special White Walls, interpretarea integrala a albumului Mad Man Circus, unul din cele mai importante discuri romanesti de metal lansate in ultimii 20 ani.

Mad Man Circus a insemnat si debutul formatiei constantene, un material discografic ce a stabilit noi standarde in materie de compozitie si productie, album ce a propulsat rapid formatia in elita scenei autohtone, White Walls ocupand locul 4 la finala internationala Global Battle Of The Bands, fiind prima formatie romaneasca ce a obtinut o asemenea clasare.

Lansat in 12 octombrie, 2010 la netlabelul Asiluum, albumul a fost primit extraordinar de critici si public deopotriva, formatia ajungand ulterior sa concerteze alaturi de nume precum Deftones, The Ocean, Blind Guardian si multi altii.

White Walls vor urca pe main stage, vineri, 11 august 2017.




Evenimente recomandate

Top