Noutăți și comunicate

Show live Guitaromania in Big Mamou

24 iunie 2011
Show live Guitaromania in Big Mamou
Vineri, 24 iunie 2011, sunteti invitati incepand cu ora 22:00 la Guitaromania in Big Mamou, unde trei chitaristi de marca isi dau intalnire din nou pe aceasta scena.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

George Patranoiu, Alberto Bolocan si Paul Simon, trei meseriasi ai chitarei electrice, vor oferi un show de exceptie bazat pe virtuozitate, tehnica de interpretare si bineinteles... feeling cat cuprinde.

Fiecare dintre cei trei chitaristi are in spate o vasta experienta si o activitate muzicala extinsa de-a lungul multor ani, fapt care se transpune in actuala lor maiestrie la chitara electrica.

Sa-i prezentam:

GEORGE PATRANOIU, nume cu greutate, e unul dintre cei mai tari chitaristi din Romania, el activand de-a lungul timpului in formatii ca Schimbul 3, TAXI, ACT, in prezent cantand cu trupa METROCK.

ALBERTO BOLOCAN canta cu formatia TALISMAN de aproximativ 5 ani, iar cunoscatorii si-l amintesc si din trupa Rising Shadow.

PAUL SIMON ESPERANDO a activat inca din anii "˜80 in trupe precum Colegium Rock, Ultimul Capitol, Totusi si din 1990 ca leader al formatiei Esperando. Pasiunea pentru chitara l-a adus alaturi de ceilalti doi chitaristi, activitatea sa muzicala prezenta fiind cea de studio (compozitor, orchestrator, producator muzical si inginer de sunet)

Invitat al celor trei chitaristi la acest eveniment este EMANUEL POPA, absolvent al Conservatorului in anul 2003, in prezent profesor de chitara. Emanuel este un iubitor al muzicii renascentiste si baroce dar si a muzicii rock, in aceasta seara interpretand cateva piese de chitara clasica.

O alta surpriza a serii este Paul Iovanescu care cu un timbru vocal deosebit ne va aduce aminte de... Bon Scott.

Pe parcursul evenimentului chitaristii vor face si o prezentare a amplificatoarelor "VIO Tubeamp", produse manual de Viorel Fartat, amplificatoarele fiind custom pentru fiecare instrumentist in parte.

Asadar, fie ca sunteti chitaristi sau nu, in mod sigur va va ridica in picioare show-ul de inalta tinuta muzicala oferit de cei trei si de invitatii lor, in aceasta seara de exceptie.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top