Noutăți și comunicate

Show exclusiv de peste doua ore cu Apocalyptica plays Metallica la Bucuresti

22 februarie 2017
Show exclusiv de peste doua ore cu Apocalyptica plays Metallica la Bucuresti
Joi, 6 aprilie 2017, Apocalyptica "plays Metallica by 4 cellos" intr-un show exclusiv ce va dura 135 de minute, la Sala Palatului din Bucuresti.



La aproape 21 de ani de la lansarea albumului de debut, finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica intr-un decor pregatit special pentru acest eveniment. Seara si scena le vor apartine in totalitate artistilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie pretios si rar. Va recomandam sa nu-l ratati.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la urmatoarele preturi:

- Categoria A: 230 lei
- Categoria B: 149 lei
- Categoria C: 115 lei
- Categoria D: 99 lei

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:
- Categoria A: 250 lei
- Categoria B: 160 lei
- Categoria C: 130 lei
- Categoria D: 110 lei
(2) Showexclusivdepestedouaore..._Qgyk2zT75.jpgDespre Apocalyptica

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album, avem onoarea sa ascultam pe 6 aprilie, la Bucuresti, si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica!

http://www.apocalyptica.com/en/
http://www.facebook.com/Apocalyptica/
http://www.youtube.com/user/ApocalypticaVEVO

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top