Noutăți și comunicate

Sf. AntiValentin in stil punk, in Fabrica

13 februarie 2016
Sf. AntiValentin in stil punk, in Fabrica
Sâmbătă, 13 februarie 2016, Club Fabrica anunta amenajarea unui loc special pentru cei care vor sa NU sarbatoreasca Valentine's Day, ci din contra. De la ora 20:00 intrati si intrebati de AntiValentine’s Party. Or sa fie cu noi urmatorii antiValentin's: Pistol Cu Capse, Niste Baieti, Gray Matters si Just Another Lie.

Atentie, rezervati din timp, pentru ca locurile sunt limitate! An de an suntem din ce in ce mai multi de partea aceasta a baricadei… La After party intrarea este libera.



Pistol Cu Capse - Ea crede feat. Bogdan (Chester) - unplugged version
(Atentie, piesa lacrimogena! Se potriveste perfect de Valentine’sDay :D)

Niste Baieti - Fara muzichie, viata e pustiu (Full Album)
Just Another Lie - albumul (listen/download)
Gray Matters - Ten



Programul anti-evenimentului:

  • Open doors: 20:00
  • Just Another Lie: 20:30 - 21:00
  • Gray Matters: 21:20 - 22:00
  • Pistol Cu Capse: 22:20 - 23:20
  • Niste Baieti: 23:40 - 00:40
  • Gabi (E.M.I.L.): 00:50 - 06:00 - after-party (Intrare libera)



Trupa Niste Baieti a luat fiinta in 2006 in Bucuresti. Genul oficial: punk rock. Genul neoficial: „muzica de petrecere cu distors si final glorios”, ca sa-i citam chiar pe ei. Ideea de la inceput a fost incercarea “unor baieti” de a inveseli atmosfera intr-un club prin interpretarea proprie a unor piese celebre, “de dinainte de ‘89”. Concertele ad-hoc nu presupuneau absolut nici o repetitie sau pregatire in prealabil. Baietii au avut surpriza ca demersul lor sa fie primit neasteptat de bine. Trupa a pornit prin turnee si chiar a produs un prim album, apoi un al doilea. Cu aceste ocazii mai multe generatii de parinti s-au luat cu miinile de cap ascultind slagare precum: Deschideti poarta soarelui, Sa te gindesti din cand in cand la mine, La fereastra ta, Vitezomanul Gica, Cele mai frumoase flori, O lume minunata sau Banii vorbesc, cantate in stilul punk. Sursele de inspiratie au fost, evident, monstrii sacri precum: Gica Petrescu, Margareta Paslaru, Cargo, Semnal M, Compact, Madalina Manole etc.



Pistol Cu Capse (PCC) este o formatie romaneasca de punk rock infiintata in 2003, in Bucuresti. Desi fara contract cu o casa de discuri si neimpresariata de nimeni, formatia se bucura de o oarecare notorietate pe scena underground romaneasca. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formatiei, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce contine 15 piese. In 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: “Unplugged”. Discul contine atat piese existente pe albumul “Pistol Cu Capse” dar si piese noi. De la infiintare, formatia a sustinut peste 150 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand ocazia de a canta pe aceeasi scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe si altii.



Gray Matters este o formatie de electro-alternative rock din Bucuresti formata, in 2014. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care membrii trupei incearca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit. Gray Matters reprezinta "albul si negrul muzical si ideologic, combinat in nuante infinite de adevar propriu, pe care aleg sa il imparta celor care au urechi sa-i asculte".



Just Another Lie este o trupa de comedy ska punk, reggae si fapcore formata in decembrie 2010, in Bucuresti. Influente: Blink-182, NOFX, Operation Ivy, Talco, Rancid, E.M.I.L., Recycle Bin, Niste Baieti, Skankin' Pickle.



Data si ora: sambata seara (13 februarie), de la 9 PM la 6 AM
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)
Concert: Pistol Cu Capse | Niste Baieti
Special guests: Gray Matters | Just Another Lie
Bilete: 30 lei (pe eventbook.ro sau la librariile Kyralina, Anthony Frost, Hecate si, in curand, la Fabrica)
Join Facebook Event: AntiValentineParty @Fabrica


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top