Noutăți și comunicate

Seara BT Live cu Grimus in club Control

9 martie 2017
Seara BT Live cu Grimus in club Control
Joi, 9 martie 2017, sunteti invitati de la ora 20:30 la concertul trupei Grimus in club Control.

Pretul unui bilet este de 30 de lei. Biletele sunt disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe https://eventbook.ro/music/bilete-grimus-bt-live-13-club-control

Seria BT Live, continuă cu GRIMUS, o reprezentantă de valoare a alternativului românesc desprinsă din inima Clujului. Efervescența primăverii, încapsulată într-o experiență de concert marca Grimus, se testează joi 9 martie, în club Control.

Facebook event



Trupa clujeană GRIMUS activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură, cu o alură foarte occidentală.

În portofoliul trupei sunt înscrise 4 albume și o activitate concertistică intensă. Grimus au împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers (pe National Arena), Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette (pe Cluj Arena) și Hurts.

„Emergence”, cel mai recent álbum, al 4lea din carieră, a fost lansat în 2014 și incluzând single-urile și clipurile unor piese care s-au bucurat de un mare succes atât în online, cât si pe posturile radio si TV autohtone, dintre care trebuie menționate „Privește-mă” (singura piesă în limba română de pe disc), „ High” și „The Hell I’m In”.

http://www.facebook.com/grimusworld



Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reunește câteva dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

http://www.bancatransilvania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top