Noutăți și comunicate

Se da startul turneului The Tour to OR Shalem al trupei ORPHANED LAND

10 noiembrie 2011
Se da startul turneului The Tour to OR Shalem al trupei ORPHANED LAND
Astăzi se dă startul turneului european al formației ORPHANED LAND cu un concert ce va avea loc la Milano / Italia. Acest turneu poartă numele "The Tour to OR Shalem" și promovează materialul "The Road To OR Shalom" lansat în 2011.

Turneul, ce va trece prin țări precum Italia, Spania, Franța, Elveția, Belgia, UK, Olanda, Germania, Danemarca, Cehia, Austria și Ungaria, va ajunge în România cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, in club The Silver Church din București, și va lua sfârșit în data de 25 decembrie la Ierusalim / Israel.

Evenimentul este o colaborare între Medien Events și Promusic Events (producător Nelu Brîndușan) și este susținut de revista Maximum Rock.

În deschidere vor evolua formațiile: ARKAN (Franța), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franța).

Ce înseamnă un concert Orphaned Land se poate vedea în imaginile de la


http://www.youtube.com/watch?v=a0KiB1wQ2ZY&feature=player_embedded

Numărul biletelor este limitat la 500 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa, începând cu data de 3 noiembrie 2011, din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 58 lei pentru primele 100 bucăți (Primele 50 de bilete participă la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land)
- 68 lei pentru următoarele bilete, până la data de 8 decembrie 2011
- 75 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achiziționează doar la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top