Noutăți și comunicate

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox la Sala Palatului

16 mai 2018
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox la Sala Palatului
Miercuri, 16 mai 2018 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 la Sala Palatului din București la Scott Bradlee's Postmodern Jukebox sau experiența de concert ca o petrecere în stilul Great Gatsby.



În cazul în care oricine crede că a experimentat deja universul muzical în care hiturile pop din zilele noastre sună ca și cum ar fi fost înregistrate acum mulți mulți ani, pe canalul de Youtube Scott Bradlee's Postmodern Jukebox sau la unul dintre concertele anterioare din București, lucrurile nu stau chiar așa. Cu un colectiv mondial de peste o sută de artiști și cu piese noi adăugate în fiecare săptămână, șansele ca, la concertul care va avea loc pe 16 mai de la Sala Palatului, să răsune piese auzite deja sunt aproape nule, anunță organizatorii concertului, Events (www.events.ro).
(2)ScottBradleesPostmodern_K9FKHuHrN.jpg
Cum e un concert Postmodern Jukebox? E ca o călătorie în timp în anii ’40, ca o petrecere de Anul Nou pe covorul roșu, cu ținute fermecătoare și multă energie. E o experiență de concert dinamică și interactivă, cu cântăreți, muzicieni și dansatori spectaculoși și originali, 100% live.

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox nu este o trupă, este un concept muzical în sine. Crezul lor e că nici un spectacol nu seamănă cu celălalt. De fiecare dată fanii interacționează cu artiști noi, talente incredibile pe care poate nu le-au mai văzut până acum. Cu un catalog considerabil de cântece ce constituie patrimoniul acestui colectiv muzical incredibil, care se înnoiește de la an la an, pregătirea pentru concert se poate face pe site și pe Youtube, ascultând toate remake-urile vintage realizate de Postmodern Jukebox.
(3)ScottBradleesPostmodern_PUPmV0Hk.jpg
Și, pentru a intra desăvârșit în atmosfera glamour a acestui spectacol-experiment, ținuta elegantă nu este obligatorie, dar foarte recomandată, așa că o rochie vintage sau accesoriile cu dichis vor transporta spectatorii în mijlocul unei petreceri ca în Great Gatsby.
(4)ScottBradleesPostmodern_gGTHXASpzo.jpg


La o săptămână până la eveniment, biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoriile disponibile sunt: Categoria II – 200 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei.

Mai multe detalii despre Postmodern Jukebox puteti afla de pe siteul oficial sau canalul de Youtube: http://postmodernjukebox.com, https://www.youtube.com/user/ScottBradleeLove.



Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top