Noutăți și comunicate

Scorpions lanseaza azi DVD-ul „MTV Unplugged”!

29 noiembrie 2013
Scorpions lanseaza azi DVD-ul „MTV Unplugged”!
Scorpions este inca cea mai populara trupa din Germania si desi au programate zeci de show-uri, printre care si unul in Romania - pe 14 decembrie, trupa a gasit timpul si energia pentru a da viata unui proiect foarte special: primul lor show MTV Unplugged! Trupa germana a programat pentru astazi (29 noiembrie 2013) lansarea in Europa a albumului "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens"!

Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak au colaborat pentru acest material cu muzicienii si producatorii suedezi Mikael Nord Andersson (chitara, mandolina, chitara lap steel, voce) si Martin Hansen (chitara, muzicuta, voce). Acestia sunt reposnsabili si de aranjamentul de pe "MTV Unplugged". Materialul va fi disponibil in 50 de tari, in format standard CD, DVD, Vinil si Blu-Ray.

Materialul include pe langa hiturile arhicunoscute ale trupei si piese noi dar si featuringuri cu artisti preum Morten Harket, Cäthe si Johannes Strate. Printre piesele noi se numara "Dancing With The Moonlight", "Follow Your Heart", "Rock N' Roll Band" si "Love Is The Answer" - o balada absolut speciala deoarece este cantata Rudolf Schenker, lucru care nu se intampla prea des.

Trailerul pentru "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" poate fi vizionat aici.

Filmarile pentru DVD au fost facute in septembrie, la Lycabettus Theatre din Atena, fiind pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged cand inregistrarile s-au facut sub cerul liber.

"Cand ne-a fost propusa ideea unui show unplugged, imediat ne-am gandit la Grecia", spunea Klaus Meine. "Avem fani fabulosi peste tot in lume, insa grecii sunt niste fani absolut inveterati!". In ceea ce priveste alegerea locatiei, Meine a mai povestit: "Am cantat aici acum multi ani. Este un loc foarte frumos. Imi aduc aminte ca si atunci, fanii s-au urcat pe stancile din jur pentru a ne vedea.

Spectaculoasa locatie aleasa, situata la 300 de metri deasupra orasului, a fost un fundal impresionant pentru primul show din istoria MTV Unplugged filmat in aer liber. Din varful dealului Lycabettus, panorama este data de Acropole si stadionul Panathinaiko dar si de Muntele Parnes, orasul Pireus si Golful Saronic. Interesant este insa si faptul ca teatrul impartaseste cu trupa Scorpins anul in care a fost construit, fiind acelasi an in care trupa germana a luat fiinta - 1965! Numele dat dealului pe care se afla situat teatrul in aer liber este strans legat de foarte multe povesti populare, una dintre ele vorbind despre acesta ca fiind un refugiu al lupilor (lycovatias drymos - muntele lupilor), in timp ce altele sustin ca numele de Lycabettus s-a format din cuvintele lyci si vaino, referindu-se la locul unde apare prima data amurgul. Mitologia greaca atribuie insa numele de Lycabettus zeitei Atena.

Tracklist "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens":

CD
01. Sting In The Tail
02. Can't Live Without You
03. The Best Is Yet To Come
04. Dancing With The Moonlight (new song)
05. Delicate Dance - new song
06. Love Is The Answer (new song)
07. Follow Your Heart (new song)
08. Send Me An Angel
09. Where The River Flows
10. Rock You Like A Hurricane
11. Blackout
12. Still Loving You
13. Big City Nights
14. Wind Of Change
15. No One Like You

1-Scorpions_lanseaza_azi_DVD-ul__hD19XJRZRj.png

DVD
01. Sting In The Tail
02. Can't Live Without You
03. Pictured Life
04. Speedy's Coming
05. Born To Touch Your Feelings
06. The Best Is Yet To Come
07. Dancing With The Moonlight (new song)
08. In Trance
09. When You Came Into My Life
10. Delicate Dance - new song
11. Love Is The Answer (new song)
12. Follow Your Heart (new song)
13. Send Me An Angel
14. Where The River Flows
15. Passion Rules The Game
16. Rock You Like A Hurricane
17. Hit Between The Eyes
18. Drum-Athenica
19. Rock N' Roll Band (new song)
20. Blackout
21. Still Loving You
22. Big City Nights
23. Wind Of Change
24. No One Like You
25. When The Smoke Is Going Down


Biletele pentru concertul din 14 decembrie 2013, in a carui deschidere vor concerta cei de la Trooper au preturi cuprinse intre 150 lei si 400 lei si se pot gasi in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!



Concertul "SCORPIONS" va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events.~~

http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top