Noutăți și comunicate

Schimbari in componenta trupei ACT

5 octombrie 2009
Schimbari in componenta trupei ACT
Dupa indelungi discutii si neintelegeri, formatia ACT a decis sa isi ia la revedere de la chitaristul George Patranoiu. "Nu exista un motiv singular pentru care am decis sa incetam colaborarea. Patranoiu este un mare chitarist si bun prieten. Insa comportamentul, vorbele si faptele sale, insirate pe o perioada destul de mare de timp, au dat nastere unei atitudini care contrasta flagrant cu imaginea si conceptiile ACT. Am decis ca fiecare sa mearga, momentan, pe drumul lui si vom vedea ce rezerva viitorul ", spune George Costinescu, liderul ACT.

Baietii au inceput repetitiile alaturi de noul lor chitarist, Vlad Vacarescu, prieten vechi al formatiei, care a activat alaturi de George si Gusti Costinescu in formatia Neutron. Desi in ultimii ani Vlad a decis sa se dedice muzicii departe de luminile reflectoarelor, nu a putut spune Nu invitatiei de a urca pe scena alaturi de ACT: "Cand am primit invitatia baietilor de la ACT, am suferit un fel de soc. Chiar nu m-am trezit in dimineata aia cu gandul ca o sa cant la ACT. In plus sunt o gramada de chitaristi ceva mai vizibili decat am fost eu in ultimul timp. Sunt onorat, incantat si, cred ca nu se supara nimeni daca spun...excitat. A nu se intelege gresit!!!!!".


Puteti vedea si asculta noua formula ACT, in premiera, cu ocazia finalei Festivalului - concurs "Maximum Rock - Suport Pentru Underground", care va avea loc pe 25 octombrie 2009, la The Silver Church Club.
Formatia ACT a scos pe piata in octombrie 2008 primul album, "EXACT", urmat de videoclipul piesei "Sa fie anarhie".
Mai multe detalii pe www.myspace.com/trupaact.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top