Noutăți și comunicate

Schimbari de componenta in trupa Cap De Craniu

15 noiembrie 2011
Schimbari de componenta in trupa Cap De Craniu
Formația bucureșteană Cap De Craniu are o nouă componență. Astfel, alături de chitaristul Călin Raduță și de toboșarul Razvan Raduță Penda au fost cooptați în formație vocalistul Mihai Ionescu (ex-Days Before Dissaperance) și basiști Robert "Sep" Pieptan (Taine, ex-Abigail, ex-Irkalla) și Paul Nicolae (ex-Days Before Dissaperance, ex-Proof).

Primul album de studio al trupei va purta numele I'll Kill If I Live și este prevăzut a fi lansat la începutul anului 2012 prin intermediul Metalfan Records Division (http://www.metalfan.ro). Albumul va fi lansat într-o versiune de carcasa jewelcase ce va conține un booklet într-un format special, grafica fiind semnata Călin Raduță, liderul trupei și principalul compozitor Cap De Craniu. Mai jos puteți vedea videoclipul piesei I'll Kill If I Live
http://www.youtube.com/watch?v=FjATVq38gkg&feature=player_embedded

Filmările pentru videoclipul piesei I'll Kill If I Live au fost realizate de Răzvan Raduță-Penda (Cap De Craniu, H8, Nightpray, Kandaon) și de Valeriu Cătălineanu de la Ouroborus Studio.

Șerban Ionuț-Georgescu, basistul grupului constănțean White Walls declară următoarele cu privire la Cap De Craniu : "Uite înca o trupă din România care se încăpățânează să nu sune 'a România'."

Shole, vocalistul trupelor Crize și Shesdead a declarat cu privire la Cap De Craniu următoarele: "E clar o dovada de metal românesc ce cea mai buna calitate, comparabil cu orice trupa celebra de gen din lume."

Pentru mai multe detalii privind activitatea celor de la Cap De Craniu, puteți accesa pagina oficială de Facebook a trupei : http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial.

Sursa : Metalfan România
http://www.metalfan.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top