Noutăți și comunicate

Scars of a Story se pregateste de lansarea primului lor material audio

2 februarie 2016
Scars of a Story se pregateste de lansarea primului lor material audio
Scars of a Story din Cluj-Napoca, se pregateste de lansarea primului lor material audio. Un proiect indraznet i-a manat pe acesti baieti sa inregistreze un album Full Length. E un proiect ambitios, despre care deja va putem spune ca este pe ultima suta de metri pentru a fi gata sa fie prezentat publicului si fanilor. In intampinarea acestei lansari, va prezentam un cover acustic facut de acestia la una dintre piesele care vor aparea pe acest material.



In ultima perioada ne incanta tot mai mult dorinta formatiilor romanesti de a face lucruri cat mai bine posibil. Daca premiile revistei de profil METALHEAD tocmai au luat sfarsit, deja una dintre formatiile de metal din tara noastra ne aduce la cunostinta aparitia primului lor material discografic.

Cu un pol de influenta tot mai mare in scena rock romaneasca, orasul Cluj-Napoca se pare ca mai are "secrete" pe care le pazeste cu strasnicie. Nu mai este insa cazul! "Behind your so called comforts" este numele albumului de debut al acestei formatii de metalcore. Este si a fost un proiect ambitios pentru o formatie care se afla la inceput de drum, poate chiar nebuneasca ar considera-o unii prin prisma efortului si experientei necesare pentru un astfel de proiect. Ei bine, Scars of a Story ne anunta ca acest album va contine 9 piese originale si ceva bonus pe langa acestea. Asteptam cu nerabdare sa il auzim si noi.

Pentru cei care nu i-au cunoscut inca, formatia Scars of a Story a aparut la finele anului 2011, fiind caracterizata printr-un stil de muzica agresiv dar cu o serie de influente care ne duc cu ideea la unele trupe de renume mondial ca Parkway Drive. Pe acestia din urma ii veti putea vedea in aceasta editie a Rockstadt Extreme Fest, insa pana atunci Scars of a Story ne propune sa iesim din zona de confort si sa infruntam realitatea.

Varianta acustica a piesei Blackout Mirror poate fi urmarita aici:
https://www.youtube.com/watch?v=MqgJf2gFKo0

De asemenea un prim single de pe acest album poate fi deja ascultat. Acesta defineste directia abordata de formatie pe acest album. Asa ca nu ne ramane decat sa va invitam sa ii urmariti indeaproape. Scars of a Story sunt pregatiti sa isi scrie acesta poveste a lor, iar nimic mai frumos nu incepe decat cu un astfel de material.

https://www.youtube.com/watch?v=xMHMp8tGCdc


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top