Noutăți și comunicate

Scars of a Story - 3 ani

7 mai 2015
Scars of a Story - 3 ani


Poate pentru unii data de 7 mai nu reprezinta altceva decat o data oarecare, insa pentru formatia clujana Scars of a Story reprezinta ceva cu adevarat special. In urma cu 3 ani debutau in formula actuala pe scena metal locala. Scars of a Story abordeaza un stil de metal ceva mai melodios, poate li se potriveste de minune termenul de melodic metalcore, tinzand sa se apropie ca stil si abordare de Parkway Drive. In acest moment putem spune ca formatii precum Veil of Maya sau Betraying the Martyrs nu i-au influentat dramatic ca si stil, desi au avut ocazia sa cante pe aceleasi scene.

7 mai reprezinta de asemenea prezentarea primului single de pe viitorul album al trupei. The Burden Is Yours To Bear va fi prezentat fanilor sub forma unui lyric video. Cei prezenti vor avea surpriza astfel sa asculte aceasta piesa, dar si directia abordata pe acest material de catre trupa. Munca pentru acest disc este in plina desfasurare, iar din datele ce le avem noi, se pare ca acesta ar trebui sa apara chiar in acest an.

Prezenti la acest eveniment va fi si formatia bucuresteana Shesdead. Activand pe scena underground romaneasca de prin 2009 cu un EP, "Sex Drugs and Rock'n'roll", au trecut incet de la un stil metal catre o un stil psihedelic, fiind in cautarea unor noi forme de expresie. Stabilizati ca si component accentual lor a cazut in ultima perioada pe primul lor album. Acesta ar care contine atat piese in limba romana cat si in limba engleza. Il asteptam cu drag.

Ce va putem spune este ca suntem placut surprinsi de multitudinea de evenimente si de formatii care apar, asa ca indemnul nostru este sa mergeti sa ii sustineti daca va aflati prin zona. Nu uitati, evenimentul are loc in data de 7 mai 2015 in The Shelter, Cluj-Napoca.



Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/1548895248715859/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top