Noutăți și comunicate

Scarred si Taine in club Flex din Arad pe 12 iulie

12 Iulie 2012
Scarred si Taine in club Flex din Arad pe 12 iulie

Joi 12 iulie 2012, pe scena clubului Flex din Arad vor concerta trupele Scarred (Luxemburg) si Taine (Romania). Intrarea va fi 5 lei.

Trupa Scarred, care aduce in fata publicului un death metal fara compromis  a luat fiinta in 2003 si a lansat primul EP, "Inner Scars" un an mai tarziu. In 2009 a iesit pe piata si cel dintai LP-ul al trupei, "New Filth Order". Scarred a concertat la Wacken Open Air si Metal Camp, a cantat in deschidere la Lamb Of God si Arch Enemy, iar anul acesta ajunge in Romania, mai intai in clubul Flex din Arad (12 iulie), apoi pe scena Ghost Fest (Rasnov).

Taine este un nume cunoscut si apreciat pe scenade metal extrem, atat in tara cat si in afara. Trupa functioneaza din 1993, iar palmaresul sau include, printre altele: albumul Cealalta parte (1998) si DVD-ul Taine "" Decade of Metal (2004). Formatia a fost prezenta la: FIMU Music Festival (Franta "" 2002), Tribute To Monsters of Rock (Germania 2003), Sziget Festival (Ungaria 2006) si a cantat in deschidere la: Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo "" Vadis.   

In aceasta luna Taine va mai fi prezenta  la Bestfest, duminica 8 iulie si la Rock Evolution (Oradea), vineri 13 iulie.


http://youtu.be/JdAih9z7eNY
Scarred si Taine in club Flex din Arad pe 12 iulie Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.