Noutăți și comunicate

Satan Klaus Metal Party 3 a fost anulat

17 decembrie 2009
Eveniment REPROGRAMAT pentru 9 ianuarie 2010.

Din pacate trebuie sa anuntam ca festivalul programat sambata, 19 decembrie 2009, in Live Metal Club din capitala, eveniment ce se desfasoara sub egida Satan Klaus Metal Party este anulat. Motivele sunt obiective si tin de birocratia specifica Romaniei, mai exact cele doua trupe din Republica Moldova vor primi vizele care le permit intrarea in Romania abia saptamana viitoare, adica dupa ce evenimentul ar fi trebuit sa aiba loc. Din nefericire, autoritatile romane de la Chisinau au fost luate prin surprindere de avalansa de cereri pentru viza ale cetatenilor moldoveni care doresc sa isi vizitele rudele si prietenii din Romania, astfel ca toate programarile pentru eliberarea vizelor au fost decalate.


In aceste conditii am decis sa anulam evenimentul de sambata, 19 decembrie 2009, el este deja re-programat pentru data de 8 ianuarie 2010, vom reveni in curand cu informatii despre Satan Klaus Metal Party Reloaded, inclusiv cu un line-up up-gradat, care va include bineinteles si trupele confirmate pentru evenimentul acum anulat!


Ne cerem scuze pentru aceasta situatie neplacuta si le multumim tutoror celor care si-au rezervat bilete sau ne-au ajutat intr-un fel sau altul in promovarea acestui eveniment! Speram sa ne vedem cu totii din nou in moshpit in primul weekend de dupa Revelion!

Pentru orice fel de informatii suplimentare, va stau la dispozitie la tel. 0721.107776.


Cu ajutorul celor de la Stay Metal Forever, am stabilit ca sambata, 19.12.2009 sa se intample totusi un concert rock in Live Metal Club, mai exact trupele locale Legacy si Silver Bullet vor concerta pe scena clubului din B-dul Titulescu nr. 171.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top