Noutăți și comunicate

Sase motive sa vii sambata la concertul The Hourglass, Stonelight, Apotheoses si Inbound!

5 octombrie 2013
Sase motive sa vii sambata la concertul The Hourglass, Stonelight, Apotheoses si Inbound!
Sambata (5 octombrie 2013), incepand cu ora 20.00, avem parte de o seara melodic, gothic, heavy, power si symphonic metal in Club Ageless (Bucuresti)! In concert: patru formatii, patru voci feminine - The Hourglass, Stonelight, Apotheoses si Inbound!

Programul serii va fi urmatorul:

20.00: deschiderea usilor
20.30-21.15 Inbound
21.25-22.10 Apotheoses
22.20-23.05 Stonelight
23.15-... The Hourglass

6 motive sa vii sambata asta la Club Ageless:

- The Hourglass canta pentru prima data in Bucuresti;
- Stonelight (ex Fortress of Faith) revine pe scena dupa aproape 3 ani si prezinta o noua formula;
- Apotheoses se afla la showul de revenire, dupa un an de pauza si, la randul lor, au o formula noua;
- Inbound se afla la primul concert din cariera!


Ca noutate, va mai putem anunta ca, doar cu cateva zile inainte de debutul sub noul nume, trupa bucuresteana Stonelight a inceput productia primului album! O mica mostra de la sesiunea de inregistrare a tobelor poate fi urmarita mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=KYYImWmMil0&feature=share


Deoarece saptamana asta s-au implinit 13 ani de la prima editie Metal Under Moonlight, la sfarsitul concertului vom oferi prin tragere la sorti 13 premii din partea Bestial Records, organizatorul evenimentului!

Si tot din partea organizatorului, in seara concertului toate CDurile si tricourile vor avea preturi reduse cu 13%! La stand vor mai putea fi achizitionate accesorii handmade, precum si bilete la concertul Syn Ze Sase Tri si la Romanian Thrash Metal Fest.


Concertul Inbound, Apotheoses, Stonelight si The Hourglass va avea loc sambata 5 octombrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 20 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).

Concertul face parte din seria Metal Under Moonlight, care va include si concertul de sambata 16 noiembrie 2013, cu Syn Ze Sase Tri (bloodstained black metal/Timisoara), Neokhrome (cosmic black metal/Ungaria) si Kamen (thrash metal), tot in Club Ageless.


Detalii despre cele 4 formatii:

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca) https://www.facebook.com/TheHourglassRomania http://www.youtube.com/user/alma20vomastek

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti) https://www.facebook.com/StoneLightBand http://www.youtube.com/watch?v=mu02G_VErjY

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti) https://www.facebook.com/ApotheosesRO/info http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO

INBOUND (heavy rock metal/Bucuresti) https://www.facebook.com/pages/Inbound/446629458765803 http://www.youtube.com/watch?v=61ne9J5A-AU

Paginile oficiale ale evenimentului: https://www.facebook.com/events/497933316963509 http://www.letsrock.ro/mum

Atentie! Numar limitat de locuri pe scaune, recomandam sosirea din timp! La acest concert majoritatea scaunelor si meselor vor fi scoase, pentru a permite un acces usor catre toate zonele clubului.

Concertul de sambata este unul in spiritul undergroundului, fara jetoane, fara preturi diferentiate la bilete si fara interdictii absurde.



Evenimente recomandate

Top