Noutăți și comunicate

Sarmalele Reci lanseaza albumul 'Haos.ro' in Hard Rock Cafe

18 Mai 2012
2-Sarmalele_Reci_lanseaza_albumu_delZi2uz5L.jpg
Vineri, 18 mai 2012, incepand cu ora 20:00, trupa Sarmalele Reci susține concertul de lansare a albumului "Haos.ro" în Hard Rock Cafe (Șos. Kiseleff 32).

"Haos.ro" este un produs tipic Sarmalele Reci, conținând zece cântece în stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. Albumul este o producție Gazeta Sporturilor & Sarmalele Reci, cu sprijinul Rock FM, și va fi disponibil pe piață din data de 9 mai 2012, când apare împreună cu Gazeta Sporturilor, la toate punctele de difuzare a presei.

Sarmalele Reci sărbătoresc lansarea noului album prin concertul "Haos.ro". Fanii Sarmalele Reci și iubitorii rock-ului de calitate sunt invitați vineri, 18 mai 2012 în cel mai prestigios club de rock bucureștean. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu sunt pregătiți pentru un concert care să îi bucure pe toți.
Sarmalele Reci Haos.ro
"Haos.ro" e o stare de spirit, din păcate e starea României de azi. Așa cum s-au definit de la început "" "mai puțin comode... mai puțin conformiste... cam deranjante... deci reci" -, Sarmalele continuă să deranjeze, expunându-și punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci când abordează cu dezinvoltură chestiuni care privesc societatea actuală, cu note lirice, atunci când subiectul abordat se referă la trăiri intime.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe http://www.eventim.ro):
http://www.eventim.ro/ro/bilete/sarmalele-reci-lansare-album-bucuresti-hard-rock-cafe-267191/event.html.

Un concert susținut de Rock FM și Gazeta Sporturilor.
Sarmalele Reci lanseaza albumul 'Haos.ro' in Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.