Noutăți și comunicate

Sapte concerte PhenomenOn in aceasta vara fierbinte

25 iulie 2014
Sapte concerte PhenomenOn in aceasta vara fierbinte
In aceasta vara fierbinte, trupa PhenomenOn va sustine o serie de 7 concerte in tara si in afara ei pentru a marca cei 7 ani de activitate.

Concertele vor fi sustinute atat electric, cat si unplugged. Fanii nostri din Ruse(Bulgaria), Vama Veche, Mamaia, Arad, Timisoara, Lugoj si Lehliu au vrut sa fie primii care si-au adjudecat acest turneu aniversar. In cadrul acestor concerte trupa va interpreta atat piese indragite, mai vechi, cat si piese care vor fi prezente pe noul album "Aurora Borealis", care va fi lansat in aceasta toamna. In cadrul acestor concerte trupa va avea si artisti invitati.


In luna mai 2014, PhenomenOn alaturi de prieteni muzicieni ai trupei, prieteni care de-a lungul anilor au cantat impreuna cu ei, au sustinut un concert aniversar in club Fabrica din Bucuresti. Pe scena au fost Cristina Kiseleff (Phoenix, Blue Nipple Boy), Fabian Sasu (Blue Niple Boy, Voodoo), Tudor Turcu (castigatorul X-Factor Romania 2012), Balaurul si Coiotul (Trooper), Cyfer (Cyfer's Sin) si Rares Totu (Midnight Express, Trans Express), Mike Vlahopol (The Crossroads Band), dar si Natalia Salajean (locul 2 X-Factor 2012). Filmul acestui eveniment poate fi vizionat pe youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=j6JV1ezgAiM 

Trupa lucreaza intre timp in studioul propriu la inregistrarea pieselor pentru al treilea album de studio. Acesta se va numi "Aurora Borealis", fiind un album conceptual. Albumul va fi bazat pe temele: distrugere si renastere. Aceste teme au dus la transmiterea de stari inspirate din fenomene extreme ale naturii si transpuse in noile compozitii. Albumul va fi format din 14 piese predominant progresive.

PhenomenOn - http://www.phenomenon.ro  
http://www.facebook.com/phenomenonband 

Componenta
Catalin Tamazlicaru - voce, Andrei Balasa - chitara, Vlad Toma - tobe, Dragos Popa - chitara bas, mixing: Petre Osman.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top