Noutăți și comunicate

Saptamana Vaya con Dios - trei concerte de adio pentru fanii romani

12 martie 2013
Saptamana Vaya con Dios - trei concerte de adio pentru fanii romani
A început săptămâna Vaya con Dios! Trei concerte de adio pentru fanii români, la Cluj-Napoca, pe 13 martie, la București, pe 15 și pe 16 martie vor marca tot atâtea momente magice pentru cei îndrăgostiți de muzica Vaya con Dios. Trupa sosește azi în România  - belgienii aterizează la Cluj-Napoca.

Primul spectacol din cadrul turneului de retragere pe care Vaya con Dios îl susține în România are loc la Cluj-Napoca, Sala Horia Damian, pe 13 martie. Bilete sunt disponibile la la punctele de vânzare din incinta Polus Center și Iulius Mall. Organizator: Amprenta Advertising.

În București, formația urcă pe scena Sălii Palatului pe 15 și pe 16 martie. Spectacolul de pe 15 este sold out, în timp ce pentru data de 16 biletele sunt încă disponibile în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești) sau online pe http://www.eventim.ro, la prețurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei, în funcție de distanța față de scenă. Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Atât pe 15 martie, cât și pe 16 martie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Vaya con Dios

Mâine este ultima zi în care puteți depune cererile de acreditare pentru spectacolele din București. Termenii și condițiile de acreditare sunt disponibile aici.   

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Åžapte Seri, Adevărul, Cațavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.  

Sursa : Events
http://www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top