Noutăți și comunicate

SEMNAL M – din topul BBC pe scena de la Hard Rock Cafe

26 Februarie 2013
SEMNAL M – din topul BBC pe scena de la Hard Rock Cafe

La inceputul anilor '80 SEMNAL M a adus in muzica autohtona un suflu proaspat, un sound deosebit si o atitudine electrizanta. Aceste elemente au definit identitatea formatiei, iar SEMNAL M a patruns in circuitul numelor simbol, care atrageau in salile de spectacole mii de oamenii si faceau ca aerul sa vibreze la fiecare concert.

Chiar in perioada de inceput trupa si-a inscris in portofoliu o performanta notabila: piesa "Moara" a ajuns pana pe locul 4 in topul BBC pentru Europa de Est, fapt ce a fost semnalat si de catre Radio Europa Libera.

http://youtu.be/cTFqMedXLDs

Formatia ce a dobandit statutul de veritabila legenda a rockului transilvan, concerteaza in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi: "La fereastra ta, " "Spune-mi cine esti, " "O roata de foc" sau "Povesti la gura sobei" vor putea fi ascultate live.

http://youtu.be/q2-k49St4yo
http://youtu.be/UZZqN_VBxKY
http://youtu.be/V3awVl4C-Uw

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formatiei include peste 10 materiale discografice.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent semnal M inseamna: Boldijar Stefan-voce/bas, Nicu Barna-chitara/voce, Solomon Francisc-tobe si Catalin Pop-chitara.

Pentru concertul SEMNAL M sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
- VIP - 100 lei "" poster, intalnire & poza* cu artistul 
- Categoria I - 70 lei  "" loc in fata scenei 
- Categoria II - 50 lei  "" loc in sala 
 
Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro,  http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.
SEMNAL M – din topul BBC pe scena de la Hard Rock Cafe Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.