Noutăți și comunicate

SANSA LA VIATA V1.3 cu Lipscani Band si Fara Zahar in Wings Club

27 februarie 2012
SANSA LA VIATA V1.3 cu Lipscani Band si Fara Zahar in Wings Club
Gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria "Matei-Sansa la viata". Evenimentul SANSA LA VIATA V1.3, va avea loc in data de 27 februarie 2012, incepand cu orele 20:00, in incinta Clubului Wings din Bucuresti.


Cine este Matei Simpalean?
Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor.
Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita - NEUROBLASTOM ABDOMINAL - este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala.
Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.

Va asteptam alaturi de noi, pentru o seara speciala de concert, in compania trupelor Lipscani Band si Fara Zahar, in locul si data mentionate mai sus.
Intre reprezentatiile celor 2 trupe, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment.

Biletul este 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei). Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: http://matei-sansalaviata.blogspot.com/.

Sursa : Wings Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top