Noutăți și comunicate

S-au suplimentat 150 de bilete la concertul EUROPE de la Arenele Romane

8 iunie 2015
S-au suplimentat 150 de bilete la concertul EUROPE de la Arenele Romane
După îndelungi așteptări, fanii trupei Europe vor avea în sfârșit, parte de concertul visat. Joi, 11 iunie 2015, începând cu orele 20:00, vor urca pe scena Arenelor Romane din capitală cele 5 nume de legendă: Mic Michaeli (clape), John Levén (bass), Joey Tempest (voce), John Norum (chitari) si Ian Haugland (tobe). ”The final countdown”, ”Carrie” sau ”Rock the night”, vor fi, cu siguranță, piesele cele mai așteptate de spectatorii concertului de la Arenele Romane.

Trupa EUROPE își va respecta promisiunea și va face un show de zile mari la București, ce va cuprinde atât melodiile prezente pe cel mai recent album dar și hit-urile ce au făcut înconjurul lumii și au intrat în istoria celor mai apreciate melodii rock.

În apropierea marelui concert, Joey Tempest, vocalistul trupei Europe, le-a transmis românilor următorul mesaj: https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/990155660996235/

Organizatorii vin și cu o veste bună de ultim moment.
Aceștia au suplimentat numărul biletelor disponibile la prețul de 95 lei. Încă 150 de persoane vor putea profita de această oportunitate, începând de astăzi, 8 iunie 2015 accesând http://www.eventim.ro sau adresându-se punctelor de vânzare din rețeaua Eventim - la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas.

De asemenea, ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziționate chiar și în ziua concertului de la casa de bilete a Arenelor Romane.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top