Noutăți și comunicate

S-au epuizat biletele Vip pentru Rockstadt Extreme Fest 2014!

12 martie 2014
S-au epuizat biletele Vip pentru Rockstadt Extreme Fest 2014!
Cei care au dorit sa fie siguri ca vor ajunge langa artisii preferați la Rockstadt Extreme Fest, sigurul festival de metal extrem din Romania, s-au grabit sa intre in posesia unui bilet Vip, pentru evenimentul ce va avea loc in perioada 14 - 16 august 2014 la Rasnov. Astfel, biletele Vip pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 s-au epuizat cu aproape jumatate de an inaintea datelor evenimentului!
 

Afisul Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja o serie de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: Behemoth (Polonia) - varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, Obituary (Sua), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80, Sodom (Germania), pionierii thrashului teutonic, Katatonia (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si Rotting Christ (Grecia), legenda elena a scenei black metal, The Exploited (UK), legenda britanica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: Skeletonwitch (Sua), Misery Index (Sua), Dordeduh (Ro), Belphegor (Austria), The Agonist (Canada), Dagoba (Franta), Mors Principium Est (Finlanda), Grandexit (Suedia), Eryn Non Dae (Franta), Born From Pain (Olanda) si Kultika (Ro).

Pe langa concerte memorabile Rockstadt Extreme Fest va insemna distracție fara limite. Spectatorii vor avea la dispoziție spații pentru activitați sportive si concursuri, facilitați pentru servirea mesei si un perimetru de campare dotat cu utilitați moderne.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- 1 ianuarie 2014 - 13 iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei

Categoria Vip Backstage ce oferea acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului la prețul de 250 lei este deja Sold Out

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul Naționalal Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top