Noutăți și comunicate

S-au anuntat formatiile care participa in concurs la POSADA ROCK 2012

14 august 2012
S-au anuntat formatiile care participa in concurs la POSADA ROCK 2012
Preselecția pentru concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2012 s-a încheiat.  Juriul, format din Cristi Gram, Alex Revenco, Cristin Tomeci, Bogdan Trîmbaciu și Bogdan Preda, a selectat, în ordine alfabetică, următoarele 16 formații pentru finală:


AQUILA (București)
ELECTRIC ZEBRA (București)
ERASE (București)
INDEFIANCE (Arad)
LONG ROAD (București)
MT PLACE (Constanța)
N.E.G.A.T.I.V. (București)
NOMEGA (Timișoara)
PSYCHOGOD (București)
QUANTIQ (Brașov)
SILVER BULLET (București)
SKULLP (Cluj-Napoca)
SOUNDCHECK (București)
TAGMA (Sibiu)
VESPERA (Cluj-Napoca)
ZADAR (Alba Iulia)

Èšinând cont de regula cu privire la prezența în concurs a minimum două formații care au în componență membrii născuți sau cu domiciliul în Câmpulung și pentru a nu nedreptăți vreo formație dintre cele 16 de mai sus, juriul a decis suplimentarea locurilor de concurs.

Astfel, formațiile SKINS FROM MY EYES și OBSESIA, aflate la egalitate de puncte în urma votului juriului, vor evolua primele, vineri 7 septembrie respectiv sâmbătă 8 septembrie 2012, în finala festivalului concurs POSADA ROCK 2012.

Formațiile calificate în finală trebuie să transmită până miercuri, 15 august 2012, la posadarock2012@gmail.com, raiderul tehnic, stage plot-ul, numărul exact de persoane participante, precum și orice alte aspecte ce țin de participarea lor la festival.


Organizatorii mulțumesc tuturor formațiilor aplicante, transmit felicitări celor calificați în finală dar, în același timp, felicitări și celorlalte formații, pe care le  invită la o nouă preselecție, anul viitor.

Câștigătorii concursului vor fi premiați cu: vouchere, în valoare totală de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor, pentru achiziția de instrumente sau accesorii muzicale și vouchere pentru o ședință foto profesională, în valoare totală de 1500 euro, oferite de Art Photo Studio. Iar trupele care vor ocupa primele doua poziții vor dobândi și dreptul de a participa la finala naționala GBOB 2012.


Festivalul POSADA ROCK 2012 are loc între 7 și 9 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de lângă McDonald's) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo și BLT. Prețul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achiziția se poate face și online, în format electronic pe http://www.rezervariclub.ro. Plătești online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete și primești un cod unic cu care te prezinți la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 


Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events și Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top