Noutăți și comunicate

S-a pus in vanzare o noua categorie de bilete pentru concertul The Animals and Friends si The Troggs

5 februarie 2013
S-a pus in vanzare o noua categorie de bilete pentru concertul The Animals and Friends si The Troggs
Incepand cu data de 4 februarie va fi disponibila o noua categorie de bilete pentru concertul legendarelor formatii The TROGGS si The Animals & Friends in Hard Rock Cafe, pe 26 februarie 2013, in cadrul turneului Gratest Hits Tour.

Datorita cererilor venite din partea publicului mai tanar, in calitate de organizatori am decis sa incurajam prezenta acestui public la concerte. Prin urmare, vom pune la vanzare pentru acest concert o categorie de bilete speciala pentru studenti si liceeni. Pretul biletelor la aceasta categorie va fi de 40 lei, iar numarul acestora va fi limitat. Aceste bilete vor fi disponibile pentru achizitionare numai pe baza carnetului de student sau elev si numai direct de la organizator. Biletele din aceasta categorie se pot rezerva la marketing @rockevents.ro si achizitiona de la sediul firmei. In cazul persoanelor sub 16 ani este obligatorie prezenta unui adult insotitor la concert.

Reamintim ca The TROGGS si The Animals & Friends vin impreuna pe aceeasi scena la Bucuresti, pe 26 februarie 2013, in cadrul turneului Gratest Hits Tour.

Pe 26 februarie 2013, de la ora 21:00, legendarele trupe britanice The Animals & The Troggs, vor sustine un concert extraordinar in Hard Rock Cafe.
Biletele sunt disponibile la pretul de 75 lei in picioare, sau 100 lei loc la masa.
Biletele pot fi achizitionate prin intermediul iabilet.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, rezervariclub.ro, direct de la club sau prin rezervare la marketing@rockevents.ro.
Un eveniment sustinut de Rock Events Production Ltd.

Cine poate uita "Wild Thing"?
The Troggs, una din cele mai autentice trupe ale anilor 60.

2012 marcheaza aniversarea a 45 de ani pentru unul dintre cele mai mari hit-uri "LOVE IS ALL AROUND".
Celebrii The Troggs au fost intotdeauna amintiti pentru acest imn al anilor 60, unul din multele lor hit-uri. Si sa nu uitam de "With A Girl Like You", "I Can t Control Myself", "Anyway That You Want Me", "Give It To Me" and "Love Is All Around", piese ce au adus trupei The Troggs aprecieri la nivel mondial.
Porecliti de multi ca fiind "pionierii punk rock-ului britanic", The Troggs au continuat sa concerteze in stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de foarte buna calitate.
The Troggs au fost catalogati intotdeauna ca fiind o trupa controversata. Multe dintre albumele trupei au fost considerate prea sugestive pentru mase, si, prin urmare, interzise.
The Troggs sunt astazi :
Chris Britton (membru fondator)- chitara
Pete Lucas (membru fondator)- bas
Dave Maggs (membru fondator) - tobe
Chris Allen- vocal ( Denny Laine Band, The Commitments si part time The Animals)

Discografie:
From Nowhere... The Troggs (1966)
Wild Thing (1966)
Trogglodynamite (1966)
Cellophane (1967)
Love is All Around (1968)
Mixed Bag (1968)
Contrasts (1970)
Troggs (1975)
Black Bottom (1982)
AU (1990)
Athens Andover (1992)

Dintre binecunoscutele piese mentionam: "Wild Thing" - "With A Girl Like You" -
" I Can t Control Myself" - "Anyway That You Want Me" - "Give It To Me" - "Night Of The Long Grass" -" Hi Hi Hazel" -" Love Is All Around" - "Evil Woman" - "Feels Like A Woman", etc.

ANIMALS & FRIENDS

Infiintata in anii 1960, formatia The Animals s-a facut remarcata de-a lungul timpului in industria rockului mondial prin melodii precum: "The House of The Rising Sun", "We Gota Get Out of This Place" si "Don t Let Me Be Misunderstood", dar si prin influentele din muzica lor: blues-rock, british blues si psychedelic-rock. In 1994, trupa a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Desi componenta trupei a tot fost modificata, in formula actuala mai fac parte doar doi membrii originari ai formatiei: John Steel si Mickez Gallagher (cunoscut si pentru colaborarea cu The Blockheads, Paul McCartnez, The Clash, Eurythmics). Alaturi de ei, pe scena vor mai urca : John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana s Mindbenders).

Pe 26 februarie 2013, de la ora 21:00, legendarele trupe britanice The Animals & The Troggs, vor sustine un concert in Hard Rock Cafe.
Biletele sunt disponibile la pretul de 75 lei in picioare sau 100 lei loc la masa.
Biletele pot fi achizitionate prin intermediul iabilet.ro, sau direct de la club sau prin rezervare la marketing@rockevents.ro.
Un eveniment sustinut de Rock Events Production Ltd.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top