Noutăți și comunicate

S-a epuizat categoria a II-a de bilete la spectacolul Vaya con Dios

7 februarie 2013
S-a epuizat categoria a II-a de bilete la spectacolul Vaya con Dios
Mai puțin de 300 de bilete rămân disponibile în acest moment la ultimul concert pe care belgienii de la Vaya con Dios îl susțin la București, în cadrul turneului lor de adio - "Farewell Tour 2013". Locurile din sectoarele B, C, D și E ale Sălii Palatului (categoria a IIa, la prețul de 190 de lei) pentru showul din 15 martie 2013 sunt complet ocupate. Concertul este organizat de Events.

Dani Klein, care a împlinit 60 de ani pe 1 ianuarie 2013, și-a publicat volumul autobiografic "Memoirs". Aripile succesului au purtat-o până acum pe toate continentele; peste tot în lume, oamenii fredonează piesele Vaya con Dios. În spatele talentului și muncii asidue stă o femeie extraordinar de ambițioasă. Cu "Memoirs", Dani Klein își spune povestea cu sinceritate. Notorietatea internațională a venit însoțită, în egală măsură, de momente grele și alegeri dificile, care au rezultat într-o viață dezordonată, agitată, atât la nivel profesional, cât și personal. "Dani Klein este doar un personaj fictiv în care publicul tinde să-și proiecteze propriile fantezii. Această carte este povestea adevărată a Daniellei Schoovaerts" (numele real al vedetei) spune Dani.

Pe 15 martie 2013, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase în vânzare sunt disponibile la prețurile de 120 lei, 150 lei sau 250 lei  în funcție de distanța față de scenă. Biletele din categoriile de preț de 190 lei și 300 lei (VIP) sunt epuizate. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Åžapte Seri, Adevărul, Cațavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.  

Sursa : Events


Evenimente recomandate

Top