Noutăți și comunicate

Rupa and the April Fishes – explozie de sunet si culoare pe 25 mai in Hard Rock Cafe

ANULAT !!!
25 mai 2012
Rupa and the April Fishes – explozie de sunet si culoare pe 25 mai in Hard Rock Cafe
Originara din San Francisco, formația "Rupa and the April Fishes" aduce în Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism și elemente multiculturale. Concertele trupei sunt adevarate treceri prin mai multe tipuri de reprezentație muzicală: de la pasajele specifice cabaretului frantuzesc, la tablouri desprinse parcă dintr-o petrecere indiană, sau la segmente ce amintesc de strazile incinse din Columbia. Pe 25 mai 2012, formația considerată o atracție la evenimente de marcă din întreaga lume va ajunge și la București, pentru un concert în Hard Rock Cafe.

Personalitate plurivalenta, Rupa Marya este compozitoarea trupei și initiatoarea proiectului ce explorează nevoia umană de relaționare și de celebrare a vieții prin muzică. Tobarul Aaron Kierbel este cel care completează demersurile creative ale Rupei și stabilește tempoul aventurilor sonore. Potrivit solistei: "muzica trupei înglobează în acorduri de o diversitate fabuloasă însăși forța și fragilitatea vieții"

Solista Rupa Marya este un personaj captivant: inventivă și originală, îmbină cariera de medic la spitalul din San Francisco cu destinul artistic. Serile și le petrece cântând un amestec eclectic de stiluri, ce reflectă background-ul ei: s-a născut în California, din părinți de origine indiană și-a petrecut mare parte din viață în Franța apoi a cunoscut o altă latură a existenței, călătorind prin Mexic și relatând în scop jurnalistic viața emigranților.

Rupa a înregistrat alături de trupa ei, The April Fishes, două albume, ce includ piese în limbile engleză, spaniolă ori franceză și în care se regăsesc influențe ce merg de la șansonetă la muzică țigănească, mexicană sau regee. Întregul mixul este învălui în accente de origine indiană și exprimat cu subtilitate, în note de jazz, cărora sonoritățile grave de violoncel, tropetă și acordeon le dau profunzime.


Stilul plin de elemente etnice și împletituri interculturale oferă trupei unicitate în peisajul muzical mondial, prestația formației "Rupa and the April Fishes" deosbit de apreciată la festivaluri precum The Montreal Jazz Festival, Sziget Festival sau Cruilla Festival (Barcelona).


Pretul biletelor difera in functie de categorie:
- Categoria VIP -  120 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)
- Categoria I -  90 Ron (loc la mese - rezervare obligatorie prin telefon la Hard Rock Cafe )
- Categoria II - 50 Ron  (in picioare) 

Biletele pentru show-ul Rupa & The Aprilie Fishes sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top