Noutăți și comunicate

Royal Hunt pentru prima data in Romania

10 Mai 2008

Formatia daneza ROYAL HUNT va concerta pentru prima oara in Romania pe data de 10 mai 2008, in clubul FABRICA din Bucuresti. Concertul este organizat de ROCRIS DISC din Constanta si face parte din turneul european "Paradox II" ce promoveaza ultimul material al trupei "Collision Course...Paradox 2".

In acest turneu, ROYAL HUNT sunt insotiti de trupa elvetiana GODIVA (hard rock in stilul Accept si Judas Priest) care va fi prezenta si in Romania. Show-ul de la Bucuresti va fi deschis de Trooper, din Romania.

Cristian Mocanu, reprezentantul Rocris Disc si organizatorul evenimentului, ii invita pe cei pasionati de rock sa asculte "o mixtura de Dream Theater cu Yngwie Malmsteen dar cu radacini in Rainbow si Deep Purple" iar
"cei care au 25 ani si asculta acest gen progresiv vor fi foarte incantati de calitatea muzicii si profesionalismul acestei trupe, ca de altfel si cei de 45 de ani care mai asculta inca Uriah Heep".

Pretul biletelor la acest concert va fi de 45 de lei.


Discografie Royal Hunt:
Land of Broken Hearts (1992)
Clown In the Mirror (1993)
Far Away EP (1995)
Moving Target (1995)
Live 1996 (1996)
Paradox (1997)
Message To God EP (1998)
Closing the Chapter (1998)
Fear (1999)
Intervention EP (2000)
The Mission (2001)
The Watchers (2002)
Eyewitness (2003)
Paper Blood (2005)
Royal Hunt Live (2006)
Collision Course... Paradox 2 (2008)

http://www.royalhunt.com/
Royal Hunt pentru prima data in Romania Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.