Noutăți și comunicate

Romarta live in Club Control

21 aprilie 2015
Romarta live in Club Control
Marți, 21 aprilie 2015, de la ora 21:00, Romarta vine in Club Control sa îți propună un spirit liber intr-un spațiu la fel de liber. Cea mai tânără trupă de rockabilly din România vă invită la un periplu muzical combinat al anilor 60/70/80/90, cu piese arhicunoscute românești și internaționale, intr-o abordare personală.

Rock'n'roll, shake si voie bună cu formația Romarta!
Pin-up girls, tattoos and high heels allowed!

Facebook event
Intrare libera.
Brutus! Special bar offer: 50% discount la orice bautura dupa ora 22.00
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4 http://www.facebook.com/clubcontrol



Romarta este un proiect independent de rockabilly revival pornit pe teresa Eden din București unde Mihnea, Ionuț, Radu si Cătălin au avut ideea de a prelua hit-uri contemporane într-un stil care amintește de rock&rollul anilor '50 și de stilul de viață de atunci. Modă cu pompadours și perciuni, pălării funky, bretele și jachete de piele, rochii de swing și ochelari browline.
Trupa este fondată în 2013, după vizionarea filmului rusesc "Styliagi", care reprezintă o odă amuzantă și muzicală anilor 1950, îi face pe băieți dornici de a aduce stilul rockabilly și în România și de a se distra cu acest nou sound descoperit. Prima piesă pusă cap la cap este "Umbrella", o versiune rock & roll a originalei și este urmată rapid de interpretări rockabilly ale unor hit-uri românești din anii comunismului.
Romarta în prezent pregătește primul album, care va fi lansat în toamna viitoare și care cu siguranță te va ridica de pe scaun pentru un doo-wop și te va face să cânți "ani de liceu, cu emoții la română".



Parteneri media: Tananana, Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top