Noutăți și comunicate

Romania preia conducerea Cercului MANOWAR

11 mai 2013
Romania preia conducerea Cercului MANOWAR
Pentru a sprijini vasta sa comunitate internațională de fani, MANOWAR a inițiat Cercul, o grupare de voluntari care susțin și ajută trupa sa atingă, prin toate mijloacele de comunicare, fanii de pretutindeni și să dobândească noi sustinatori.

Reprezențanții fiecărei țări incluse în Cerc primesc în mod constant elemente de actualitate legate de activitatea MANOWAR. Ei susțin formația și prin idei și initiative proprii.

Prin activitatea lor, mebrii Cercului îi ajută pe fanii din teritoriul pe care îl reprezintă să fie la curent cu cele mai recente informații din tabara trupei preferate.

Recent MANOWAR a anunțat că reprezentanta României, Ruxia Åžandru, a preluat conducerea Cercului de la reprezentantul Finlandei, Pietari Heino.

Joey DeMaio a spus: "Pietari a făcut o treabă excelentă pentru trupă și pentru fanii noștri. Îi mulțumim pentru pasiune, loialitate și dedicare! Este un adevărat brother of metal. Îi spunem bun venit Ruxiei, care ne susține de mulți ani. Nu avem nicio îndoială că va fi fantastică în calitate de lider al Cercului." A continuat el. "Mulțumim fiecărui membru al Cercului și fiecărui fan care dedică, în mod individual, timp și efort pentru a veni în sprijinul trupei MANOWAR, " a mai adăugat Joey DeMaio.   

Cercul funcționează în acest moment cu un număr limitat de reprezentanți, dar se va extinde constant. 

În prezent Cercul înseamnă:

Belarus - Ivan Botvich
Brazilia - Fabio Souza
Bulgaria - Georgi Vrubchev
Croatia - David Ranogajec
Danemarca - Jens Stausgaard
Anglia - Matthew Verrell
Finlanda - Pietari Heino
Franta -  Roxane Dila
Germania - Lino Mazzei
Grecia  - Jim Immortal
Ungaria - Balázs-Csiki Tamás
Italia - Jael Pendragon
Japonia - Yuki Fujita
Olanda - Pierre Vissers
Irlanda de Nord - Sam McGookin
Polonia - Katarzyna Wiśniewska
Portugalia - Pedro Serra
Romania - Ruxia Sandru
Scotia - Ian Garnett
Spania - Lorena Yusta
Suedia - Pascal Husak
Turcia - Yiğit Elvis Ilgü
SUA - Troy King

Numele grupului implică ideea de egalitate, pe care Pietari Heino fostul conducător al grupului o descrie astfel: "o grupare în care toți sunt egali, dar fiecare are puncte forte, la nivel individual".

Mai multe despre Cerc aici: http://www.manowar.com/interactive.html


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top