Noutăți și comunicate

Rock The City 2013 - program si reguli de acces

25 iulie 2013
Rock The City 2013 - program si reguli de acces
Intre 27 și 28 iulie 2013, Complexul Romexpo din București gazduieste Rock The City 2013, cel mai tare festival de rock din acest an, în România. În cele două zile de festival, scena va găzdui trupe de mare calibru internațional precum Heaven Shall Burn, Trivium, Enslaved, Bullet For My Valentine și Rammstein.

Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Rock The City 2013.

Programul final al festivalului se prezintă astfel:

Sâmbătă, 27 iulie:
15:00 - Deschiderea porților
17:00 - 17:30 Goodbye To Gravity
17:45 - 18:30 Boon
18:50 - 19:50 Rezident EX
20:10 - 21:10 Enslaved
21:30 - 22:45 Heaven Shall Burn

Duminică, 28 iulie:
14:00 - Deschiderea porților
15:40 - 16:30 Psychogod
16:50 - 17:40 White Walls
18:10 - 19:00 Trivium
19:30 - 20:30 Bullet For My Valentine
21:15 - 22:50 Rammstein

În ambele seri, concertele se încheie înainte de orele 23.00.

 
Recomandări generale
 
Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților la festival și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

  
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.
  

Biletele pentru Rock The City se găsesc la vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe eventim.ro.

Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top