Noutăți și comunicate

Rock River Festival Cernavoda - prima editie

11 iulie 2009
Rock River Festival Cernavoda - prima editie
Rock River Festival Cernavoda - prima editie
Rock River Festival debuteaza anul acesta in perioada 10 iulie -12 iulie 2009 la Cernavoda. Organizatorul acestui eveniment este Primarioa Orasului Cernavoda la initiativa si conceptul ii apartine D-lui Daniel-Sorin Dobrescu. Ideea de baza a pornit de la promovarea trupelor de clasa medie din rockului romanesc. Daca initial s-a dorit ca pe scena evenimentului sa urce cat mai multe trupe, organizatorii au restrans numarul acestora la 18 trupe pe tot evenimentul.

Rock River Festival nu este un concurs, simpla de numire de festival a fost pusa ca terminatie pentru ca "suna" bine. Pentru orasul Cernavoda acest eveniment este un experiment care se pare ca v-a fi unul de o anvergura mult mai mare decat s-a crezut initial. Pentru participarea la eveniment nu se percep taxe de intrare la scena sau taxe de campare, cu toate acestea va exista mentenanta din partea institutiilor publice nationale vis-a-vis de protectia civila, sanitara si P.S.I..

Pentru o reusita garantata a evenimentului, organizatorul festivalului a selectat pentru aceasta prima editie o parte din cele mai active trupe din rock-ul romanesc, unele dintre ele avand chiar experiente internationale.

Programul evenimentului:

Ziua I - 10 iulie 2009 la ora 19:00

Toy Machines - SV
A.L.E. - CJ
9,7 Richter - B
Hightlight Kenosis - B
Magica - CT
True Mind - BV


Ziua II - 11 iulie 2009

Bucium - B
Inopia - B
L.O.S.T. - B
Akral Necrosis - B
Truda - CJ
Cadavrul - CT

Ziua III - 12 iulie 2009

HUSH - B
Era Decay - SV
ApocalipS - TM
Old no.7 - CT
Hathor - GL
N.O.X. - CT

Mai multe detalii despre zona si desfasurarea evenimentului gasiti pe: www.rock-river-festival.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top