Noutăți și comunicate

Rock, Blues & Street Patrol - intrunirea STREET PATROL in Comuna Magureni

29 iunie - 1 iulie 2012
Rock, Blues & Street Patrol - intrunirea STREET PATROL in Comuna Magureni
In perioada 29 iunie - 01 iulie 2012, Grupul Motociclistilor "STREET PATROL" din Campina are placerea de a va invita la prima editie "Rock, Blues & Street Patrol". Intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri "haiducesti". Adica... fara foc de artificii, fara sexy show, fara taxa de intrare si fara alte "shabloane moderne".

Intrarea la eveniment este libera.

Intrunirea are loc in judetul Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul "Ruda" (vom incerca sa punem cateva indicatoare). Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata. Motoarele pot fi parcate oriunde, fara restrictii si / sau interdictii.

Muzica live va fi oferita de TITUS CONSTANTIN & IULIA rock si blues cu trupele STRIP JOINT si BULLVICE. Se vor organiza cateva concursuri, iar restul... bere, mici si alte "mortaciuni". Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, ciolan cu fasole la ceaun... din partea "casei" bineinteles.

Nu in ultimul rand, se va organizat si o defilare sambata in jurul orei 12:00. Alte traznai poate vor veni pe parcurs.

Sunteti asteptati toti cei care vreti sa petreceti indiferent de: varsta, sex, culoare, apartenenta politica, convingeri religioase, motoare, zona geografica, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top