Noutăți și comunicate

Robbie Williams Live la Bucuresti in Piata Constitutiei

17 iulie 2015
Robbie Williams Live la Bucuresti in Piata Constitutiei
Vineri, 17 iulie 2015, in Piata Constitutiei, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului "Let Me Entertain You Tour".

"If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would live to see it" The Guardian 4*

Concertul anului 2015 va avea loc in data de 17 iulie 2015, in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol explosiv de arta si musica, in stilul caracteristic artistului.

Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui Robbie Williams, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodia care da si numele turneului), Feel, Angels etc.

Robbie, promovand noua imagine a turneului, transmite un mesaj tuturor fanilor, anuntand show-urile deja stabilite:

"Hell is gone and Heaven's here, I'm coming out on tour next year..." http://po.st/lmey

Biletele se pun in vanzare mari, 24 februarie 2015, ora 16:00 si vor fi fisponibile prin reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro

Pret bilete Robbie Williams:
- Diamond 530 Lei
- Gold 430 Lei
- Normal 140 Lei in pre-sale si 170 lei după pre-sale
- Tribune 630 Lei

Partenerii care sustin evenimentul sunt:
Main sponsor: Telekom
Sponsor: Banca Transilvania
Suport media asigurat de: Antena 1 si Radio ZU



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top