Noutăți și comunicate

Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”

11 martie 2016
Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”
Vineri, 11 martie 2016, sunteți invitați începând cu ora 22:30 la un concert Rob Kingsley în Hard Rock Cafe.



Primavara incepe cu o surpriza pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley : Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”. La Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Romania atmosfera anilor de vis ai Americii.

Show-ul “Rob Kingsley - A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

Rob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui show al regelui.

Interesul publicului pentru acest eveniment este mare, astfel ca biletele din categoria VIP au fost epuizate. Pentru cei care nu si-au achizitionat inca bilete, mai sunt disponibile urmatoarele categorii:

Categoria 1 : loc in fata scenei - 50 lei
Categoria 2 : loc la masa - 40 lei

Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro, la Hard Rcok Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Mai multe informatii despre acest eveniment dar si despre alte concerte gasiti pe: http://www.kompasevents.ro si http://www.facebook.com/kompasevents
Partener media: Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top