Noutăți și comunicate

RoadGearSoda la Guitar Shop

11 iunie 2016
RoadGearSoda la Guitar Shop
RoadGearSoda la Guitar Shop
Trupa RoadkillSoda si Guitar Shop au demarat luna aceasta un nou proiect - RoadGearSoda - o emisiune cu si despre instrumente, a carei gazde vor fi Mihnea Ferezan si Mircea Petrescu, chitaristul si vocalistul formatiei.

RoadGearSoda isi propune sa testeze, cu fiecare episod, instrumente aparute nou pe piata, furnizate de Guitar Shop, intr-o emisiune cu tips & tricks si informatii de ultima ora, fara detalii pompoase si limbaj pretentios, pentru tinerii muzicieni si pasionatii de instrumente.

Episoadele sunt filmate chiar "acasa" la Guitar Shop si vor fi publicate o data la doua saptamani, pe canalul de Youtube al magazinului. Primul episod a aparut la inceputul lunii si poate fi urmarit la urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=Md0TkyQj__0&feature=youtu.be

Gazdele emisiunii, Mihnea Ferezan si Mircea Petrescu, sunt muzicieni cu experienta de peste zece ani, colegi de trupa in RoadkillSoda si au activat de-a lungul timpului in proiecte precum Luna Amara, Up to Eleven sau Tep Zepi.

Guitarshop este distribuitorul oficial Fender in Romania si are in portofoliu, pe langa chitare si amplificatoare Fender, o gama larga de instrumente muzicale si accesorii de la branduri precum Gibson / Epiphone, Gretsch, Taylor, Roland / BOSS, DigiTech, Dunlop sau Meinl.









Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top