Noutăți și comunicate

RiotMonk lanseaza in Hard Club primul material discografic

12 martie 2016
RiotMonk lanseaza in Hard Club primul material discografic
Sambata, 12 martie 2016, sunteti invitati de la ora 20:00 in Hard Club din Cluj Napoca unde RiotMonk lanseaza primul material discografic intitulat sugestiv First EP, avand invitata formatia locala Front.

Fb event: https://www.facebook.com/events/969960099765719/
Support act: 15 lei



RIOTMONK s-a format in Septembrie 2014 avandu-i in componenta pe - Radu (voce si chitara), Mishu (chitara si voce), Lori (bass), Alec (tobe).
Scopul trupei este simplu si clar - muzica Rock.
Stilul pe care il abordam este un Alternativ Metal, care contine influente de Southern Rock, Grunge, Power, Indie Rock, de altfel muzica cu care fiecare dintre cei 4 membri au crescut si s-au format ca Rocker.
Muzica trupei are forta si melodie, transmite mesaje inspirate din trairi simple si normale.

Urmariti video lyric la This Tune la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=P3H_VTU9woA

Pentru interviuri, concerte nu ezitati sa ne contactati, la: benediktusproduction@gmail.com sau
telefon: 0722892356
Benedek Robert – manager Benediktus Production
https://www.facebook.com/riotmonk



FRONT

În 2009, la Cluj-Napoca, ne-am început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și-am reușit, repede, să lăsăm o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc.

Anul acela am scos primul nostru EP, 100% auto-produs, pe care-l găsiți pe pagina noastră de Soundcloud, am reușit să ajungem în heavy rotation și viitorul părea roz.
Cum nu întotdeauna socoteala de-acasă iese, din cauza unor diferențe de viziune, câțiva din membri au părăsit trupa și-am fost puși în fața dificilei sarcini de-a le găsi înlocuitori. Următorii ani i-am investit în producția și compoziția unor piese noi, mai complexe, reorchestrarea celor inițiale, iar la sfârșitul lui 2014 am ajuns, din nou, la o formulă stabilă și ne-am reluat cursul frânt în urmă cu 5 ani.

După câteva concerte și multe repetiții, în februarie 2015 am lansat “Left Inside”, primul single, care ne-a adus multă expunere, locuri pe câteva scene importante și multă căldură din partea publicului.

Al doilea single, “Alive”, însoțit de un videoclip zdrobitor, urma să apară pe tub în toamna lui 2015, dar din cauza evenimentelor tragice din București, am decis să-i amânăm lansarea pentru 28 ianuarie 2016, la exact 1 an de la "Left Inside".
Dacă toate merg bine, primăvara viitoare vom avea plăcerea de-a vă prezenta noul nostru EP și al doilea videoclip, care sfredelește mai mult în sinele FronT.

Mulți oameni dragi au lăsat însemnări, în cartea noastră, dar, capitolul ăsta îl scriu Julia Kocis (tobe), Ciprian Sav (chitară, voce armonie), Doru Nedelcu (chitara, efecte, voce armonie), Paul Tenciu (chitara bas) și Mihai Șarlea (voce).
#onlylovefromfront
https://www.facebook.com/FrontBand



Eveniment sustinut de Romanian Rock Radio


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top