Noutăți și comunicate

Restaurantele participante la Burgerfest 2017

5 mai 2017
Restaurantele participante la Burgerfest 2017
Intre 19 si 21 mai 2017, pe scena Burgerfest 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus și Zob, la Verde Stop din București.



Iată că a sosit momentul să dezvăluim și care sunt cele nu mai puțin de 27 restaurante care ne vor încânta papilele gustative la Burgerfest 2017.

Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Capitală, sau de cei mai buni burgeri din Brașov, Cluj, Târgu Mureș sau Râmnicu Vâlcea, cea de-a treia ediție BURGERFEST le aduce pe toate la un loc, și nu orice loc, ci unul verde, frumos și plin de voie bună! Pe unele le știm și le iubim deja, pe altele abia așteptăm să le încercăm, așa că iată lista finală de restaurante de la Burgerfest 2017. Poftă bună!

  1. 3Kombinat facebook.com/3Kombinat/
  2. Baz Bistro & Lounge facebook.com/pages/Baz-Bistro-Lounge/
  3. Birria facebook.com/birria.masterchef/
  4. Bistro de L’Arte facebook.com/bistro.delarte/
  5. Blitz Cafe facebook.com/blitzbistro/
  6. Burger Bar https://www.facebook.com/BurgerBarRomania/
  7. Burger House facebook.com/BurgerHouseRomania/
  8. Burger Van facebook.com/burgervanbucuresti/
  9. Circus Pub facebook.com/circuspub.ro/
  10. Container facebook.com/ http://www.foodcontainer.ro/
  11. Coppers Pub facebook.com/Coppers.Pub.Theatre/
  12. Epic Food https://www.facebook.com/epicfoodro/
  13. Flying Pig facebook.com/flyingpigbucharest/
  14. Furgoneta facebook.com/furgoneta/
  15. Gourmet Street Food facebook.com/GourmetStreetFood/
  16. Grivita Pub facebook.com/GrivitaPubAndGrill/
  17. Hard Rock Cafe facebook.com/hardrockcafebucharest/
  18. Hashtag Pub facebook.com/PubHashtag/
  19. La Strada facebook.com/lastradatm/
  20. Lupo & Co facebook.com/artisansdugout/
  21. Modelier facebook.com/MODELiERBAR/
  22. Old Brick Pub facebook.com/OldBrickPub/
  23. Peter Burger facebook.com/Burger-Peter-461147400737973/
  24. Switch.Eat facebook.com/switchbistro/
  25. Big John
  26. The Mix facebook.com/TheMixConcept/
  27. Zvetto Burger Bar facebook.com/Zvetto/

Și pentru a avea posibilitatea (și locul necesar în stomac) de a te bucura de rețete, arome și gusturi diverse, de la cât mai multe restaurante, anul acesta atât burgerii cât și prețurile vor fi mai mici. Un burger va avea intre 180 si 200 de grame.


Despre Burgerfest

A treia ediție Burgerfest, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București.

Burgerul gourmet a urcat în preferințele iubitorilor de mâncare bună și nu mai înseamnă de mult doar un banal produs de fast food, nesănătos și lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare revine la BURGERFEST, într-o ediție și mai mare și mai gustoasă.

Astfel, cea de-a treia ediție Burgerfest va avea loc între 19 și 21 mai 2017, în București, la Verde Stop, Barbu Văcărescu 162 – 164, iar biletele se vor putea cumpăra prin IaBilet.ro.

Programul concertelor, pe zile, este următorul:
19 mai 2017 - GRIMUS
20 mai 2017 - ROA, VIÈšA DE VIE
21 mai 2017 - ZOB, BYRON

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Burgerfest este un eveniment prezentat de Lidl, sustinut de Silva, sponsorizat de UPC, Leerdammer, Green Cola, Tomi si Jack Daniel’s. Festivalul este organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.

Powered by Kiss FM
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro


Evenimente recomandate

Top