Noutăți și comunicate

Requiem for a drummer’s dream doneaza un set de tobe in cadrul evenimentului Drum Stage

23 octombrie 2014
Requiem for a drummer’s dream doneaza un set de tobe in cadrul evenimentului Drum Stage
Requiem for a drummer's dream, o initiativa caritabila lansata in memoria tobosarului Rares Bratu, va dona un set complet de tobe cu ocazia Drum Stage, eveniment dedicat tobosarilor organizat de No City Studio in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie 2014, Turbohalle). Setul de tobe va ajunge la Gabi Martin, un pusti talentat din Baia Mare, sambata, 25 octombrie.

Pe langa contributia spectatorilor si artistilor ce au participat la cele doua concerte organizate in luna mai in Bucuresti si Targoviste, setul de tobe este achizitionat si cu sustinerea Mc Music, firma care a dat curs invitatiei noastre de a ajuta tinerii tobosari fara posibilitati materiale.

"Multumesc tuturor celor care au sustinut cauza noastra si care ne-au ajutat sa ducem mai departe visul lui Rares. Nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea artistilor, a publicului si a celor implicati in industria muzicala, iar acest lucru ma face sa continui demersul nostru si anul viitor atunci cand sper ca vom dona mai multe seturi de tobe", a spus Alex, initiatorul proiectului.

Requiem for a drummer's dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, care a plecat dintre noi la numai 18 ani. In scurta sa cariera, Rares a castigat alaturi de trupa Wilder finala nationala a festivalului Imagine si a urcat pe scena alaturi de trupe precum Trooper, Altar sau White Walls.

Drum Stage este un eveniment dedicat tobosarilor, initiatorii proiectului, cei de la No City Studio, dedicandu-i cea de-a doua editie lui Rares Bratu. Anul acesta vor urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore, Celest), Teodor Ciobanu (Electric Fence, Wilder), Alex (The Boy Who Cried Wolf, Perfect Zero For Infinity, Empire), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination).


Evenimente recomandate

Top