Noutăți și comunicate

Reminder: lansare nou videoclip OCS

27 februarie 2013
Reminder: lansare nou videoclip OCS
Dupa 16 ani de cautari, 8 albume lansate si 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Sobolani... cauta in continuare. "Marea cautare" - caci asa se va numi viitorul album OCS - ne vorbeste despre continua cautare ce ne insoteste de-a lungul vietii. O cautare muzicala si spirituala, deopotriva. Omul cu Sobolani cauta si incerca sa se regaseasca. Din nou.

"Caută" este primul single de pe albumul "Marea căutare" și este locomotiva acestui album. Piesa se va difuza in premiera astazi, 27 februarie 2013, la Radio Guerrilla, in emisiunea Guerrilla Log Out cu Bogdan Serban.

2-Reminder_lansare_nou_videocli_EBobDTk6b.jpg

Videoclipul piesei "Caută" este co-regizat de Dragos Ometita (art directorul oficial al trupei) si Dan Amariei. Este primul clip pentru ambii. Cu toate astea, cei doi au venit cu o inovatie: videoclipul are nici mai mult nici mai putin de 10 finaluri (in premiera pentru Romania, din cate stim noi!). Fiecare sfarsit poate fi ales de catre cel ce vizioneaza videoclipul, prin intermediul unui site dedicat, facut in HTML5, ce functioneaza pe cel mai modern browser.

"Caută" trimite înspre căutarea pe care o s-o găsească fiecare, o s-o înțeleagă cum îl taie capul. Noi în momentul ăsta ne căutam pe noi înșine. - Mihnea Dobrota, OCS.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top