Noutăți și comunicate

Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana: un omagiu pe masura Regelui muzicii pop

29 august 2013
Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana: un omagiu pe masura Regelui muzicii pop
Pe 29 august 2013, Michael Jackson ar fi împlinit 55 de ani și ar fi petrecut această zi, cel mai probabil, pe scenă, oferind lumii piese memorabile și show-uri incredibile.

Michael spunea într-un interviu că un cântec trebuie să se scrie de la sine.  Un cântec pornește cursa sorții sale din sufletul artistului și o sfârșește în inimile ascultătorilor, din ale căror emoții își extrage sensurile și semnificațiile.

Această emoție va fi transmisă pe 13 noiembrie în cadrul spectacolului Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana. La Sala Palatului va avea loc o punere în scenă a poveștilor conținute de piesele Regelui asemenea unui spectacol teatral, de tip musical. Va lipsi jocul actoricesc clasic, însă vor fi prezenți "actori" inediți care vor reda într-un mod deosebit un scenariu bine pus la punct. În rolurile principale, așadar, vor fi personalități dintr-un larg spectru artistic. Mike Terrana va da tonul întregului spectacol, un toboșar versatil care a promovat mai multe stiluri muzicale de-a lungul carierei, dovadă fiind colaborările cu artiști precum Axel Rudi Pell, Tarja Turunen, Yngwie Malmsteen și mulți alții. Fondul muzical va fi asigurat de Evolution Tempo Orchestra care va interpreta piesele lui Michael într-o manieră simfonic pop, așa cum nu s-a mai auzit în România. DaDans, sub coordonarea lui Judith State, vor înfățișa, prin mișcări spectaculoase, povestea de viață a Regelui așa cum a vrut el să o cunoască publicul, extrasă din cântecele sale. Trupa Crash va condimenta show-ul cu un moment de percuție extraordinar.

În rolurile secundare, vor fi proiecțiile inedite, special realizate pentru acest eveniment care vor completa perfect cadrul muzical și coregrafic, asigurând un spectacol total, în care toate simțurile vor fi antrenate la intensitate maximă.

Niciun tribut adresat lui Michael Jackson nu a fost reușit să capteze esența mesajului său artistic. Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment va surprinde candoarea muzicii sale, melancolia, energia, optimismul, puterea de a lupta și de a schimba ceea ce este dăunător în jurul nostru. Prin acest spectacol, moștenirea lui Michael va fi dusă mai departe și va dovedi că el este de neuitat și de neînlocuit. Iar de fiecare dată când fanii îi ascultă piesele și trăiesc emoțiile pe care el le investea în melodii, în versuri și în dans, Michael Jackson se naște din nou, fiind astfel nemuritor și mereu actual.

Biletele pentru Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro la prețurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcție de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.


Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top