Noutăți și comunicate

Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana se amana

6 noiembrie 2013
Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana se amana
Spectacolul închinat lui Michael Jackson, "Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana" ce urma să aibă loc pe 13 noiembrie 2013 la Sala Palatului, se amână pentru data de 16 aprilie 2014.

Această amânare se datorează dorinței de a pune în scenă un show perfect din toate punctele de vedere. Obstacole de ordin tehnic au făcut imposibilă finalizarea pregătirilor în timp util pentru a atinge nivelul unui spectacol extraordinar. Din dorința de a oferi publicului un eveniment de calitate ireproșabilă, s-a preferat opțiunea amânării sale.

Organizatorii dau asigurări că spectacolul va avea loc tot la Sala Palatului în data de 16 aprilie și își cer scuze, pe această cale, pentru eventualele neplăceri.

"Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana" va fi un spectacol cum nu s-a mai vazut în România, în care povestea vieții Regelui muzicii pop va fi redată așa cum ne-a prezentat-o Michael în piesele sale, bucurându-se de o orchestrație simfonic-pop, de o coregrafie care să exprime vizual mesajele acestora, de proiecții video inedite, special create pentru eveniment, precum și de carisma și de talentul toboșarului Mike Terrana.

Biletele cumpărate pentru "Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana" ce ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie rămân valabile și pentru noua dată de 16 aprilie 2014.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro la prețurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcție de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top