Noutăți și comunicate

Remember Vali Sterian in Ageless Club

2 martie 2013
Remember Vali Sterian in Ageless Club
Sambata, 2 martie 2013, sunteti invitati in Club Ageless la un eveniment special. A fost unul dintre liderii generației care a pus bazele folkului românesc, cea din anii '70. Remarcându-se deopotrivă ca muzician și poet, Vali Sterian a adus contribuții majore în dezvoltarea genurilor folk și folk-rock în România, dar și în realizarea fuziunii între starea și mesajul exprimate de versuri și linia melodică folk-rock. Iubitor de protest și cu un spirit acid, Sterian a reprezentat un segment artistic practic neîntâlnit în întreg peisajul muzicii românești. Pendulând între ironie și cinism, a criticat constant în cântecele sale lipsa de orientare a omului societății contemporane, nedreptatea, subproducțiile muzicale și de critică ale vremii sau ororile determinate de Războiul Rece.

De-a lungul activității sale a colaborat cu importanți muzicieni români precum Dan Andrei Aldea, Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Doru Stănculescu, Mircea Bodolan sau Maria Gheorghiu. A cântat pe aceeași scenă cu nume sonore ca Joan Baez și Cliff Richard și a sprijinit mulți tineri muzicieni de folk, rock sau pop.

Un grup de prieteni, incepand cu vechiul colaborator si prieten Cristi Luca si a sa Luca'z Band si continuand cu Eugen Avram, Vasile Mardare, Cantos, Teodora "Tea" Ionescu, Nicu Nicusor, Dragos Boeru sau Dan Oancea (Barock), va invita sa va amintiti impreuna de Vali prin muzica si versurile sale.

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top