Noutăți și comunicate

Remember The Time? A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana – un omagiu deosebit

ANULAT !!!
13 noiembrie 2013
Remember The Time? A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana – un omagiu deosebit
În urmă cu câteva zile s-au împlinit 4 ani de la dispariția celui mai mare star al lumii - Michael Jackson, un artist desăvârșit, ale cărui contribuții în muzică sunt incomensurabile.

Regele muzicii pop este fără doar și poate un revoluționar în materie de muzică modernă. Cu piesele sale memorabile, cu mișcările de dans, cu videoclipurile care nu s-au încadrat niciodată în tiparul banal, Michael ne-a învățat să iubim, să ne respectăm, să protejăm natura din jurul nostru.

Phoenix Entertainment îi va aduce un omagiu nemaivăzut în România în data de 13 noiembrie 2013 la Sala Palatului. Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson îi va avea în rolurile principale pe celebrul toboșar Mike Terrana, pe Evolution Tempo Orchestra condusă de Andrei Tudor, pe DaDans aflată sub coordonarea coregrafei Judith State și alți invitați speciali într-o interpretare  inovativă a poveștii vieții lui Michael, așa cum reiese ea din piesele sale.

Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu concert tribut, ci constituie o adevărată călătorie inițiatică în profunzimea sensurilor muzicii megastarului. Simțurile spectatorilor vor fi antrenate de trăirile intense puse în scenă, totul fiind angrenat într-o experiență inedită. Proiecțiilor deosebite, special create pentru eveniment și jocurilor de lumini li se vor alătura așadar mișcările excelente ale celor de la DaDans, grandoarea muzicii interpretate de Evolution Tempo Orchestra într-o manieră simfonic-pop și desigur, talentul, energia și spontaneitatea caracteristice marelui Mike Terrana.

Atmosfera spectaculoasă tipică unui concert Michael Jackson va fi reprodusă în evenimentul din 13 noiembrie pentru a-i aduce un tribut cum se cuvine. Pe bună dreptate, Michael a fost declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai mare "entertainer" al tuturor timpurilor, iar Thriller rămâne cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor. Dacă am încerca să îi rezumăm cariera lui Michael Jackson, ar reieși următoarele cifre:

  • 13 premii Grammy
  • 26 premii American Music Awards
  • 13 single-uri pe primul loc în topurile din S.U.A.
  • 400 de milioane de albume vândute
Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana este un eveniment unic în România prin care vom prezenta un omagiu celui care ne-a lăsat o moștenire colosală. Spectacolul de la București, cu întreaga desfășurare de forțe pe care o implică, va ocupa garantat un loc fruntaș în galeria celor mai mari și mai frumoase spectacole realizate vreodată.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pehttp://www.eventim.ro la prețurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcție de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top