Noutăți și comunicate

Reguli de acces si programul concertului Cannibal Corpse

22 iulie 2015
Reguli de acces si programul concertului Cannibal Corpse
Vineri, 24 iulie 2015, Phoenix Entertainment va invita la Arenele Romane la un concert al trupei Cannibal Corpse.



Cu peste 1 milion de copii vândute la nivel mondial, Cannibal Corpse este una dintre formațiile emblematice ale death metal-ului, păstrându-si intact stilul din 1988 și până în prezent.

În deschiderea americanilor vor cânta două formații autohtone: L.O.S.T. – una dintre cele mai reprezentative nume ale metal-ului românesc și Epileptic Outbreak – o trupă aflată la început de drum însă care iese în evidență cu fiecare apariție datorită stilului electic pe care îl abordează, incluzând mai multe elemente ale subgenurilor metalului extrem.

La evenimentul de vineri, porțile se vor deschide la 18:30, urmând ca Epileptic Outbreak să dea startul la 19:15. L.O.S.T. își vor începe show-ul la 20:15 și vor cânta până la ora 21:00. La 21:30, după o jumătate de oră de pregătiri atente, vor intra în scenă Cannibal Corpse care au promis că ne vor “zgudui” puternic cu riff-urile rapide și cu grow-ul agresiv.

În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat să păstreze permanent asupra lor biletele.

Momentan, biletele se pot achiziționa la prețul de 95 de lei. După epuizarea stocului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 115 lei și la 125 de lei – în ziua evenimentului.
Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim sau online pe eventim.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=BT0jvduweTQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top