Noutăți și comunicate

Reguli de acces la concertul Arch Enemy

16 ianuarie 2012
Reguli de acces la concertul Arch Enemy
In data de 18 ianuarie 2012, incepand cu ora 19:30, va avea loc concertul Arch Enemy la Arenele Romane din Bucuresti.

Pretul biletelor este:
- pana in ziua concertului: 105 RON
- 18 ianuarie (ziua concertului): 120 RON
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 19:30.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa Arch Enemy il va sustine cu ocazia lansarii a celui mai recent album al lor, "Khaos Legions".

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Se interzice accesul in incinta Arenelor Romane cu: aparate foto profesionale si camere de filmat, bautura sau mancare, arme si obiecte contondente, droguri. De evitat bagajele voluminoase.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top